GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εκτιμητής κλοπιμαίων της ΕΛΑΣ έκλεβε την αστυνομία!

Οι αρχές του έδιναν κλοπιμαία για να τα εκτιμήσει, κι εκείνος, όπως αποδεικνύεται, τους επέστρεφε "μαϊμού" κοσμήματα στη θέση...


Οι αρχές του έδιναν κλοπιμαία για να τα εκτιμήσει, κι εκείνος, όπως αποδεικνύεται, τους επέστρεφε "μαϊμού" κοσμήματα στη θέση των αυθεντικών.
Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς ο συγκεκριμένος εκτιμητής, ο οποίος ήταν ορισμένος από το κράτος εδώ και πολλά χρόνια, είναι άγνωστο πόσα κλοπιμαία κράτησε και στη θέση αυτών, επέστρεψε ψεύτικα κοσμήματα, ακόμα και πλαστικές λίρες.
Η διαδικασία της εκτίμησης κλοπιμαίων από ειδικούς, οι οποίοι ορίζονται από το κράτος, είναι μια συνήθης διαδικασία. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος εκτιμητής, αποκαλύφθηκε, όταν πήρε στα χέρια του τα κλοπιμαία της γνωστής "σπείρας με το σίδερο", τα οποία και αντικατέστησε με πλαστά. Μάλιστα ελέγχεται και το εάν κράτησε για τον εαυτό του και κάποια από τα κλοπιμαία της "μαφίας των Ρομά" που είχε ξαφρίσει σπίτια και εταιρίες σε όλη την Ελλάδα.
Ο 63χρονος άνδρας, διέθετε γραφείο στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι και σύμφωνα με την αστυνομία, είχε κρύψει και αντικαταστήσει τα επονομαζόμενα «Πινάκια Αντικειμένων Παρακατάθεσης» που είχε συντάξει η ΕΛ.ΑΣ. με τα κατασχεθέντα κοσμήματα προς εκτίμηση, με άλλα πινάκια αντικειμένων παρακατάθεσης, όπου υπήρχαν χειρόγραφες αναφορές και δικές του τιμές.
Σε έρευνα που έγινε και στο σπίτι του, βρέθηκε επίσης μεγάλος αριθμός κοσμημάτων.
Φωτογραφία Αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση