GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΤΑ ΝΕΚΡΟΙ! Τραγωδία στη δυτική Αττική από την κακοκαιρία...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπαίνουν οι περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Μαγούλας, έπειτα από πρόταση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστα...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπαίνουν οι περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Μαγούλας, έπειτα από πρόταση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, καθώς η πρωτοφανής κακοκαιρία με τις καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσε έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και καταστροφές, με εγκλωβισμούς ανθρώπων σε κτίσματα και οχήματα.
Ο νεότερος απολογισμός καταμετρά επτά νεκρούς από την καταστροφική κακοκαιρία.Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, όπως ενημέρωσε η επικεφαλής της διεύθυνσης Γιάννα Τσούπρα, διενεργούν ήδη αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές για την εκτίμηση και τον προγραμματισμό των δράσεων.
Πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κάνουν τώρα λόγο για επτά νεκρούς μέχρι στιγμής, ενώ υπάρχουν και αγνοούμενοι που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου.
Νωρίτερα:
Μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη στη Μάνδρα. Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε επί της οδού Αγαμέμνονος, επίσης στη Μάνδρα, άλλος ένας, 60-65 ετών, βρέθηκε στην στην οδό Λεωνίδα Στάμου (Παλαιά Εθνική Οδός, Βίλια με Μάνδρα) και ένας τέταρτος νεκρός μεταξύ δευτέρου και τρίτου χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Θηβών- πρόκειται για έναν άνδρα 40-50 ετών.
Δύο γυναίκες και ένας οδηγός βυτιοφόρου διακομίστηκαν επίσης στο Θριάσειο νοσοκομείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λόγω των πλημμυρών: Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες που διαμένουν στην οδό Κοροπούλη, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε από το όχημα, το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο 6ο χλμ της Θηβών - Βιλίων και επίσης διακομίστηκε στο Θριάσειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση