GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδρουλάκης: Σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για τη χώρα - ΦΩΤΟ

"Σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για την προοδευτική παράταξη και πάνω από όλα για τη χώρα," δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία το...


"Σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή για την προοδευτική παράταξη και πάνω από όλα για τη χώρα," δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης, αμέσως μόλις άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.
"Θέλω να καλέσω τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν συνιδρυτές αυτής της προσπάθειας. Μιας προσπάθειας που μπορεί να νικήσει την συντήρηση και τον λαϊκισμό που τα τελευταία χρόνια παίζουν σημαντικό ρόλο στην πατρίδα μας", τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης εκφράζοντας την αισιοδοξία του και πρόσθεσε:
"Ήρθε η ώρα οι προοδευτικές δυνάμεις να ξαναπαίξουν ένα σημαντικό ρόλο και να ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό όπως έχει διαμορφωθεί. Για αυτό λοιπόν καλώ όλους τους πολίτες να συμμετέχουν και να γίνουμε συνιδρυτές αυτής της προσπάθειας".
Δείτε τις φωτογραφίες:

1 σχόλιο

  1. Mέ παλιά υλικά νέο πράγμα δέν κτίζεται.Καλά έμαθες τό παραμύθι καί τήν ξ'υλινη γλώσσα. Μάς κουράσατε όλοι σας δεξιοί,αριστεροί,κεντρώοι,φιλελεύθεροι,νεοφιλελεύθεροι. Δέν βλέπετε οτι ο κόσμος δέν σας ακολουθεί πλέον, απηύδισε μέ έργα σας καί τά καμώματά σας. Χρεωκοπήσατε τόν Ελληνικό λαό καί τώρα έρχεσθε οι ίδιοι νά μάς σώσετε.Καλά βαμβακώνεις τά χιλιάδες ευρώπουλα σάν Ευρωβουλευτής καί ο λαός πένεται καί ψάχνει στά σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση