GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα έγγραφα από Λοβέρδο για Καμμένο στη Βουλή

Σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράτ...


Σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στη Βουλή, καταθέτοντας ταυτόχρονα απόρρητα έγγραφα.
Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, "ο Έλληνας πρέσβης έστειλε τηλεγράφημα στις 24 Αυγούστου 2017 στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και στον υπουργό Εξωτερικών και τους λέει ότι έρχονται οι κανονικοί Σαουδάραβες στην Ελλάδα και αν αυτοί δεν επιθεωρήσουν και δεν υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων δεν υπάρχει αγορά. Έρχονται οι κανονικοί Σαουδάραβες, καταθέτω το τηλεγράφημα, γίνεται σύσκεψη με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καταθέτω τα πρακτικά από την σύσκεψη αυτή, και τους διώχνουμε με αποτέλεσμα να χάσει η χώρα 66 εκ. ευρώ γιατί δεν εξυπηρετείτο ο μεσάζων… Για αυτό λέω, ότι θέλουμε την αλήθεια…".
Απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο κ. Λοβέρδος τον κάλεσε να "πει την αλήθεια". "Να πει πού τον βρήκε αυτόν τον μεσάζοντα. Να μας εξηγήσει γιατί υπεγράφη αυτή η δήθεν διακρατική συμφωνία τον Ιούνιο του 2017", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση