GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Όλη αυτή η συζήτηση έγινε για να ενισχυθεί ο δικομματισμός - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν είχε η κυβέρνηση δεχτεί να υπάρχει εισαγγελέας σε συμβάσεις του δημοσίου πάνω από 1 εκατ. ευρώ, θα είχαμε αποφύγει τους Τσοχατζόπουλ...


«Αν είχε η κυβέρνηση δεχτεί να υπάρχει εισαγγελέας σε συμβάσεις του δημοσίου πάνω από 1 εκατ. ευρώ, θα είχαμε αποφύγει τους Τσοχατζόπουλους, Παπαντωνίου και Παπαδόπουλους» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης, στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση για την πώληση πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία.

«Θα φθάσουμε όπως πάμε στο σημείο, να μην υπογράφουν οι υπουργοί καμία σύμβαση γιατί θα φοβούνται. Όλη αυτή η συζήτηση έγινε για να ενισχυθεί ο δικομματισμός. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι ο έλεγχος είναι εγγύηση της διαφάνειας και όχι απώλεια εξουσίας που πιστεύουν ορισμένοι μέσα στην κυβέρνηση» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στην επίθεση του Ρουβίκωνα στην περιφέρεια Αττικής, λέγοντας ότι «που είναι ο αρμόδιος υπουργός να κάνει συλλήψεις; Φυσικά, όταν για κάποιους στην κυβέρνηση χαρακτηρίζονται "συλλογικότητες" αποτέλεσμα δεν βγαίνει. Εμένα μάλιστα μου λένε να μην ασκώ κριτική για το Ρουβίκωνα, γιατί θα έρθουν στο κόμμα, δηλαδή μας απειλούν ευθέως».

Για το κοινωνικό μέρισμα, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «ούτε οι μισοί δεν θα πάρουν το μέρισμα. Η διαδικασία δεν διαφέρει καθόλου με μια διαδικασία εγγραφής σε φτωχοκομείο. Ο ελληνικός λαός είναι παγιδευμένος, είχε ένα όραμα να παίρνει 700 ευρώ, τώρα παίρνει 500 και σε λίγο καιρό 300 ευρώ. Βρίσκεται ο λαός, ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη».

Για το θέμα της αλλαγής ταυτότητας φύλου ο κ. Λεβέντης δήλωσε με έμφαση ότι «η Ένωση Κεντρώων θα αλλάξει το νόμο που αφήνει στο έλεος 15χρονα παιδιά να αποφασίζουν για το μέλλον τους και φυσικά η Εκκλησία μπήκε σε αυτή την διαδικασία στην άκρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση