GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κένταλ Τζένερ εκθρόνισε τη Ζιζέλ

Η Κένταλ Τζένερ κατάφερε κάτι που τα τελευταία 15 χρόνια φάνταζε απίθανο. Η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν κατόρθωσε να κατακτή...


Η Κένταλ Τζένερ κατάφερε κάτι που τα τελευταία 15 χρόνια φάνταζε απίθανο.
Η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν κατόρθωσε να κατακτήσει την κορυφή του καταλόγου με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, εκθρονίζοντας την Ζιζέλ Μπούντχεν για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια, σε μια κατάταξη που αντικατοπτρίζει την ολοένα κι αυξανόμενη επιρροή των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.
Η 22χρονη Κένταλ Τζένερ είχε απολαβές ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα ενός έτους χάρη στις εμφανίσεις της στην πασαρέλα αλλά και στους 84 εκατομμύρια followers της στο Instagram που τη βοήθησαν να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων και να υπογράψει συμβόλαια με εταιρείες κολοσσούς.
Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ, ηλικίας 37 ετών, που ήταν η «βασίλισσα» του Forbes από το 2002, έπεσε στη δεύτερη θέση φέτος με απολαβές στα 17,5 εκατομμύρια δολάρια.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση