GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για Έλληνα ηθοποιό: Έφυγε ο πατέρας του ανήμερα των γενεθλίων του

Δύσκολες ώρες βιώνει γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του «έχασε» τον πατέρα του. Τη δυσάρεστη είδηση την γνωστ...


Δύσκολες ώρες βιώνει γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του «έχασε» τον πατέρα του. Τη δυσάρεστη είδηση την γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook!
Ο λόγος για τον Γιώργο Λαμπάτο, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που μου ευχηθήκατε για τα γενέθλιά!!!Την μέρα που έφυγε και ο μπαμπάς μου για το μεγάλο ταξίδι!!!Η ζωή είναι απρόοπτη… που έλεγε και η Ελένη Μαβίλη!!!Σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά με στηρίξατε σε αυτές τις δύσκολες ώρες!!!!Φιλιά σε όλους σας».

Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Λαμπάτος συμμετείχε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά και στο Mega στην πετυχημένη σειρά «Love Sorry», το 1994, στην οποία είχε βασικό ρόλο. Ο μπαμπάς του ήταν δημόσιος υπάλληλος και σε συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι κι εκείνος όταν ήταν μικρός ονειρευόταν να γίνει οδηγός πούλμαν για να πηγαίνει ταξίδια στο εξωτερικό.
Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση