GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη - Ποιος είναι και πώς εντοπίστηκε

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β'΄νεκροταφείο. Σύμφ...


Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β'΄νεκροταφείο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα, ελληνικής καταγωγής, άνω των 50 ετών, ο οποίος προσήχθη στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ο άνδρας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ και ανακρίνεται. Μάλιστα , όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, φέρεται να έχει ομολογήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας είναι πιθανότατα χρήστης ναρκωτικών και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως πρόκειται για τον δράστη της άγριας δολοφονίας και αναφέρουν πως το κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία. Μάλιστα, αναφέρουν πως αφού έκλεψε το κινητό της 32χρονης εφοριακού, το πούλησε σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δράστης, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το Κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και έδωσε το κινητό της τηλέφωνο σε κλεπταποδόχο.

Αργότερα αναμένεται αναλυτική ενημέρωση για την πολύκροτη αυτή υπόθεση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση