GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Μάντζουκιτς κόντρα στην Ελλάδα η Κροατία

Χαμόγελα ανακούφισης στη Γιουβέντους και στην Εθνική Κροατίας για τον Μάριο Μάντζουκιτς, μετά την ανησυχία από τον τραυματισμό του στον ...


Χαμόγελα ανακούφισης στη Γιουβέντους και στην Εθνική Κροατίας για τον Μάριο Μάντζουκιτς, μετά την ανησυχία από τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Μπενεβέντο.

Ο επιθετικός των «μπιανκονέρι», που έχει ήδη ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τους αγώνες μπαράζ με την Ελλάδα, είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στον δεξί μηρό.

Η απεικονιστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε όμως ο ικανός επιθετικός «δεν αποκάλυψε καμία δομική βλάβη», όπως γνωστοποίησε η κροατική ομοσπονδία μέσω twitter. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται καθημερινά, ενώ ο ίδιος παραμένει στην Εθνική παρότι δεν προπονήθηκε σήμερα και η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης (9/11) δεν θεωρείται ακόμη δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση