GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασέλγησε σε αγοράκι την ώρα του ιδιαίτερου μαθήματος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ζευγαριού, ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού ...


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ζευγαριού, ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού τους, την ώρα μάλιστα, που παρέδιδε ιδιαίτερο μάθημα. Ο μικρός, σύμφωνα με τους γονείς, βρήκε το θάρρος να τους το πει κι εκείνοι πήγαν αμέσως στην αστυνομία. 

Ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος ο οποίος παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στο πλαίσιο ενισχυτικής διδασκαλίας, στο σπίτι του ανήλικου αγοριού, κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση