GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Αμβρόσιου στην κυβέρνηση για τις φονικές πλημμύρες - Τι απαντά ο Πολάκης

Διαδικτυακός "πόλεμος" ξέσπασε ανάμεσα στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ...


Διαδικτυακός "πόλεμος" ξέσπασε ανάμεσα στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.
Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος αναφερόμενος στις πλημμύρες δήλωσε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του ότι για "τους θανάτους δεν φταίνε τα μπαζωμένα ρέματα, δεν φταίνε οι πολεοδομίες ,το πελατειακό κράτος 70 χρόνων, αλλά η οργή του θεού για τα 'δαιμόνια που κατοικούσαν στους βάλτους' και τώρα κατέλαβαν τις πόλεις μετά που ήρθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας" ενώ χαρακτήρισε "άθεο" τον Πρωθυπουργό και πολλούς υπουργούς της κυβέρνησης λέγοντας μεταξύ άλλων: "Πλην όμως στο άθεο αυτό Κράτος, στο οποίο ζούμε σήμερα, με τους δεδηλωμένους ως προς την αθεΐα τους Πρωθυπουργό και πολλούς Υπουργούς, κανείς δεν σκέφθηκε να καλέσει στο πάνελ του και κάποιο εκπρόσωπο του Θεού, κάποιο εκκλησιαστικό πρόσωπο, ώστε να ακουσθεί και της Εκκλησίας η άποψη! Και όμως η άποψη της Εκκλησίας είναι η πιο έγκυρη, όταν κρίνονται τα φαινόμενα αυτά"
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ερμηνεύοντας την θέση αυτή του Μητροπολίτη Αμβρόσιου ως ευθεία βολή προς την κυβέρνηση, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει "Το 2002 στις πλημμύρες του Κηφισού, το 1961 με τους 40 νεκρούς στο Μπουρνάζι ,το 1994 με τον ποδονίφτη και τους 15 νεκρούς στη νέα Ιωνία ,τότε που ήταν τα δαιμόνια και ποιος θεοσεβούμενος ήταν στην κυβέρνηση;"

1 σχόλιο

  1. ΣΚΑΤΑ τα έκαναν άλλη μια φορά οι Συριζανελ με ΤΟ Κοινωνικό μέρισμα που ΑΥΤΟ θα είναι καιο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ..

    Ζητούν όλους τους λογαριασμούς καταθέσεων αν με φιλοξενεί το παιδί μου:!!ΚΑΙ Το σύνολο της ακίνητης περιουσίας μας ..το παιδί μου ήταν πυρηνικός στην ΝΑΣΑ ΚΑΙ έχει στην άκρη 100.000 ευρώ για την οικογένεια του..

    ΈΜΕΝΑ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ ΤΣΙΠΡΑ τι με βάζεις στα οικονομικά παιδιού μου;; δεν φτάνει που δεν με χει να κοιμάμαι στο ΔΡΌΜΟ καιθα του πεις και γιατί έχει βγάλει χρήματα στην Αμερική;;και τα έφερε στην ΕΛΛΆΔΑ;;ΓΙΑ να του τα βάλετε ως οικογενειακό εισόδημα ΔΙΚΌ ΜΟΥ;;; ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΓΑΜΏ ΚΑΙ ΤΟ ΜΈΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ..ΕΕΕ ΑΣ ΚΌΨΟΥΜΕ να κάνουμε ατομικές φορολογικέ δήλωσης Η ΣΕ εγκλήματα να πηγαίνει φυλακή όλη η οικογένεια...ΝΑ ΠΆΤΕ ΣΤΟ ΧΙΛΛΙΟ ΔΙΆΟΛΟ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΊΚΑΝΟΙ..

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕ ΤΟΥΣ ΌΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΕΤΕ ΣΕ ΤΡΆΠΕΖΑ ΟΎΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΏ..

    ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΗΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση