GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - ΦΩΤΟ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 32χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα...


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 32χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ώστε να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψής του, μετά την απόδρασή του από τις φυλακές Κασσάνδρας.

Ο ίδιος, στην κατάθεσή του, υποστήριξε ότι η εντολή που έλαβε αυτός και οι συνεργοί του ήταν να εκφοβίσουν τον δικηγόρο και όχι να τον σκοτώσουν.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο συνεχίζεται, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ίσως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει και τους τρεις ηθικούς αυτουργούς. Όλοι τους είναι έγκλειστοι των φυλακών και έχουν απασχολήσει τις αρχές για σωρεία παραβάσεων και απόπειρα ανθρωποκτονίας δικηγόρου στην Πεντέλη.

Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου ζητούσαν από έγκλειστο των φυλακών Κορυδαλλού, και γνωστό επιχειρηματία, 5 εκατ. ευρώ, όπως ισχυρίζονται, για να αλλάξουν την κατάθεσή τους σχετικά με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας στην Πεντέλη.

Επειδή δεν μπορούσαν να τον πιέσουν μέσα στις φυλακές «νοίκιασαν» δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, προκειμένου να πιέσουν τον επιχειρηματία μέσω του δικηγόρου του, ο οποίος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Όπως υποστηρίζουν, τους έδωσαν εντολή να πάνε στο γραφείο του και να τον εκβιάσουν για να στείλει το μήνυμα στον πελάτη του.

Η αμοιβή που έταξαν στον 32χρονο και σε άλλο ένα άτομο που αναζητείται ήταν 3.000 ευρώ.

Πηγή φωτό: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση