GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα διάρρηξη σε δημαρχείο - Οι δράστες "σήκωσαν" το χρηματοκιβώτιο

Το δημαρχείο της Ζαγοράς έβαλαν ως στόχο διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να παραβιάσουν το κτίριο και να "σηκώσουν" το χρηματο...


Το δημαρχείο της Ζαγοράς έβαλαν ως στόχο διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να παραβιάσουν το κτίριο και να "σηκώσουν" το χρηματοκιβώτιο.

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι και ο δήμαρχος της Ζαγοράς διαπίστωσαν το πρωί της Δευτέρας ότι είχε παραβιαστεί το κτίριο, και οι κλέφτες είχαν πάρει το χρηματοκιβώτιο και τα 4.000 ευρώ που φυλάσσονταν μέσα.

Οι αρχές πιθανολογούν ότι η διάρρηξη διαπράχθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι την νύχτα της Κυριακής, χρονικό διάστημα που το παραδοσιακό κτίριο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου στο Πήλιο, ήταν κλειστό.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες φαίνεται ότι παραβίασαν την πόρτα που υπάρχει στην πίσω πλευρά του δημαρχείου, προς την πλευρά της πλατείας, και η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να σχετίζεται το συμβάν με τις διαρρήξεις και στα δημαρχεία Αγιάς και Κιλελέρ της Λάρισας, όπου και εκεί διαπιστώθηκαν διαρρήξεις χθες το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση