GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο μεγατόνων στη Σαουδική Αραβία - Υπό κράτηση υπουργοί και πρίγκιπες

Έντεκα πρίγκιπες, τέσσερις εν ενεργεία υπουργοί και δεκάδες πρώην υπουργοί έχουν τεθεί υπό κράτηση από τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας,σ...


Έντεκα πρίγκιπες, τέσσερις εν ενεργεία υπουργοί και δεκάδες πρώην υπουργοί έχουν τεθεί υπό κράτηση από τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας,στο πλαίσιο της εκστρατείας εναντίον της διαφθοράς, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya.

Μεταξύ των ανθρώπων που έχουν τεθεί υπό κράτηση και υπό έρευνα από μια νέα επιτροπή κατά της διαφθοράς, όπως δήλωσε υψηλόβαθμος Σαουδάραβας αξιωματούχος, είναι ο δισεκατομμυριούχος Σαουδάραβας πρίγκιπας Αλουάλιντ μπιν Ταλάλ, ιδιοκτήτης της επενδυτικής εταιρείας Kingdom Holding.

Ανάμεσα σε αυτούς που κρατούνται είναι και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της χώρας Ιμπραχίμ αλ-Ασαφ, δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο βασιλιάς Σαλμάν ανακοίνωσε αργά χθες τη συγκρότηση μιας νέας επιτροπής κατά της διαφθοράς, της οποίας προεδρεύει ο πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ιδιοκτήτης του σαουδαραβικού τηλεοπτικό δικτύου Al Arabiya.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση