GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασίγνωστος Αμερικανός ροκ σταρ πουλά το σπίτι του - ΦΩΤΟ

Προς πώληση έναντι 269.000 δολαρίων διατίθεται το πατρικό σπίτι του κορυφαίου Αμερικανού ροκ σταρ, Μπρους Σπρίνγκστιν το οποίο βρίσκεται...


Προς πώληση έναντι 269.000 δολαρίων διατίθεται το πατρικό σπίτι του κορυφαίου Αμερικανού ροκ σταρ, Μπρους Σπρίνγκστιν το οποίο βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πρόκειται για μια κατοικία των 224 τετραγωνικών μέτρων, η οποία χτίστηκε το 1905 και διακρίνεται στο εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας του θρύλου της ροκ με τίτλο «Born to Run».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Σπρίνγκστιν διέμενε στο σπίτι αυτό από τα 6 έως τα 19 του χρόνια. Σήμερα η οικία αυτή στεγάζει δύο οικογένειες.

Στην αυτοβιογραφία του ο Μπρους Σπρίνγκστιν αναφέρει ότι στην τηλεόραση του συγκεκριμένου σπιτιού είδε για πρώτη φορά τον Έλβις Πρίσλεϊ το 1956 στην τηλεοπτική εκπομπή Ed Sullivan Show και ότι αυτό ήταν μία καθοριστική εμπειρία, καθώς άρχισε να ονειρεύεται να γίνει ροκ σταρ.

Ο Σπρίνγκστιν, 68 ετών σήμερα έχει διαμείνει σε πολύ μεγαλύτερα σπίτια, αλλά είναι περήφανος για το παρελθόν και την καταγωγή του από την εργατική τάξη και για το λόγο αυτό επέλεξε να φωτογραφηθεί έξω από το σπίτι που έζησε τα παιδικά του χρόνια. Η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε για το βιβλίο της περιοδείας και το ένθετο του άλμπουμ «Born in USA» το 1984.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σπίτι:

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση