GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστικό βίντεο - Αεροσυνοδός έπεσε στο κενό από την πόρτα αεροπλάνου

Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε μια αεροσυνοδός από την Κίνα, όταν έπεσε στο κενό ανάμεσα στη σκάλα και την πόρτα ενός αεροπλάνου. Σε βίντε...


Ένα σοκαριστικό ατύχημα είχε μια αεροσυνοδός από την Κίνα, όταν έπεσε στο κενό ανάμεσα στη σκάλα και την πόρτα ενός αεροπλάνου.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, την βλέπουμε την ώρα που πέφτει να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί, ωστόσο δεν τα καταφέρνει και πέφτει απότομα στο έδαφος από ύψος 2,7 μέτρων.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν την άτυχη αεροσυνοδό, η οποία εργάζεται για την Xiamen Air, υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική της στήλη. Υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί μια εβδομάδα να ανακάμψει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του, το iFeng.com, η αεροσυνοδός έπεσε ενώ το αεροπλάνο είχε φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Zhengzhou Xinzhou στις 10 Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση