GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα συλλυπητήρια της Γεννηματά για τον θάνατο του Γιάννη Καψή

"Ο Γιάννης Καψής υπήρξε μια εμβληματική μορφή που άφησε το αποτύπωμά της στη δημοσιογραφία, την αντίσταση κατά της δικτατορίας και ...


"Ο Γιάννης Καψής υπήρξε μια εμβληματική μορφή που άφησε το αποτύπωμά της στη δημοσιογραφία, την αντίσταση κατά της δικτατορίας και την πολιτική ζωή" επισημαίνει σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής τη Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, για τον θάνατο του Γιάννη Καψή.

"Ο αγαπημένος μας Γιάννης, υπήρξε ένας ενεργός δημοκράτης πολίτης που βρισκόταν πάντα στις επάλξεις των αγώνων της προοδευτικής δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ, ένας άξιος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου με ξεχωριστή συμβολή και ήθος" προσθέτει η κ. Γεννηματά και καταλήγει:

"Αποχαιρετούμε έναν ακέραιο άνθρωπο, έναν κορυφαίο δημοσιογράφο, έναν διαχρονικά συνεπή αγωνιστή. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση