GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειροπέδες σε δύο Βρετανούς στρατιωτικούς στα Χανιά

Χειροπέδες σε δύο Βρετανούς στρατιωτικούς πέρασαν οι αστυνομικοί στα Χανιά. Οι συλληφθέντες ενώ βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθ...


Χειροπέδες σε δύο Βρετανούς στρατιωτικούς πέρασαν οι αστυνομικοί στα Χανιά. Οι συλληφθέντες ενώ βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκαν σε δύο Έλληνες με αποτέλεσμα ένας 30χρονος να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη έξω από τον Δημοτικό Κήπο Χανίων, όταν δύο Χανιώτες πήγαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους.

Εκείνη την ώρα περνούσαν τέσσερις Βρετανοί στρατιωτικοί με πολιτικά, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία, επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τον έναν από τους δύο Χανιώτες ο οποίος υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην μύτη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στο μεταξύ ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές και με την συμβολή του άλλου Χανιώτη εντοπίστηκαν οι δύο από τους «νταήδες» οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο εναντίον των οποίων υποβλήθηκε μήνυση.

Να σημειωθεί πως το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο των Χανίων ήταν αισθητή η παρουσία πολλών ομάδων στρατιωτικών οι οποίοι βρίσκονται στα Χανιά στο πλαίσιο της μεγάλης πολυεθνικής αεροναυτικής άσκησης η οποία διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης με επίκεντρο τον όρμο της Σούδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση