GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε ο Καρσελά για τη διάρρηξη στο σπίτι του στα νότια προάστια - ΒΙΝΤΕΟ

Για την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του, μίλησε ο άσος του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, του οποίου το σπίτι στα νό...


Για την περιπέτεια που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του, μίλησε ο άσος του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, του οποίου το σπίτι στα νότια προάστια μπήκε στο μάτι διαρρηκτών.
Οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο, την ώρα που έλειπε ο παίκτης του Ολυμπιακού, και, αφού το έκαναν άνω κάτω, ανακάλυψαν στην κρεβατοκάμαρα ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο ξήλωσαν από τη βάση του και το «σήκωσαν».
Όταν επέστρεψε ο Καρσελά μετά την προπόνηση, διαπίστωσε την κλοπή και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ανακάλυψαν λίγο μετά το παραβιασμένο χρηματοκιβώτιο πεταμένο κοντά στο βουνό, σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από το σπίτι. Οι δράστες είχαν αρπάξει από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
«Έκλεψαν πολλά πράγματα», δήλωσε στην κάμερα του Alpha ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος αποκάλυψε πως «η οικογένειά μου ήταν στο σπίτι και το έβαλε στα πόδια».
Δείτε το βίντεο από τον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση