GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στα Τρίκαλα! "Μπλόκο" στην ομιλία Μιχαλολιάκου ...

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο των Τρικάλων, όταν εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την ομιλ...

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο των Τρικάλων, όταν εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
Περισσότερα από 300 μέλη διαφόρων αριστερών πολιτικών οργανώσεων πραγματοποίησαν πορεία προς το ξενοδοχείο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής. Στην περιοχή υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία, ενώ το ξενοδοχείο ήταν αποκλεισμένο.
Κομμάτι της πορείας που αποσπάστηκε από την υπόλοιπη, εκτόξευσε πέτρες, σπάζοντας τζάμια καταστημάτων και μιας τράπεζας στο κέντρο της πόλης, ενώ μερίδα αντιεξουσιαστών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις, που προσπαθούσαν να φτάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ. Κατά τη διάρκεια αυτής της συμπλοκής εκτοξεύτηκαν μολότοφ και κροτίδες κρότου – λάμψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση