GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: Προβοκατόρικες, εγκληματικές ενέργειες δεν είναι ανεκτές

Την απερίφραστη καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για την επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο υπουργός ...


Την απερίφραστη καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για την επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι «τέτοιες προβοκατόρικες, εγκληματικές ενέργειες δεν είναι ανεκτές σε ένα ευνομούμενο κράτος και οι δράστες θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που ορίζει ο νόμος» προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός επικοινώνησε, αμέσως μετά το συμβάν, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και έδωσε εντολή για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ δεν αντιμετωπίζουν το περιστατικό με σοβαρότητα. Έσπευσαν να στήσουν φθηνό παιχνίδι εντυπώσεων για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες. Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκει πλέον μοναδικό καταφύγιο στην παραδοσιακή ατζέντα της ακροδεξιάς: το φόβο, τον τρόμο και την ανασφάλεια, τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση