GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αλεξία Μπακογιάννη για τον Κουφοντίνα: Δεν αντέχω την εικόνα να βγαίνει γελαστός και κουνιστός - ΒΙΝΤΕΟ

«Κατ' αρχάς να σας πω ότι σημερινή εικόνα δεν ήταν μία εικόνα που περίμενα ζήσω και να δω», ήταν το σχόλιο της Αλεξίας Μπακογιάννη,...


«Κατ' αρχάς να σας πω ότι σημερινή εικόνα δεν ήταν μία εικόνα που περίμενα ζήσω και να δω», ήταν το σχόλιο της Αλεξίας Μπακογιάννη, κόρης του Παύλου Μπακογιάννη στην εκπομπή Live News του «Ε» για την 48ωρη άδεια που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
«Ομολογώ ότι όλοι εμείς περιμέναμε με τόσο πολλή δυσκολία εκείνη την ημέρα που οι δολοφόνοι των δικών μας ανθρώπων θα αντιμετωπίσουν, επιτέλους, τη δικαιοσύνη και θα βρεθούν στη φυλακή, το θεωρούσαμε αυτό μία δίκαιη κατάληξη και σήμερα νιώθουμε σαν να αποδίδεται όλο αυτό το κομμάτι, όλη αυτή η πίστη μας σε αυτό που ονομάζεται σύστημα δικαιοσύνης να προδίδεται και αν εγώ τα σκέφτομαι αυτά, αναρωτιέμαι πως νιώθει η μάνα του Αξαρλιάν», είπε ακόμη η κα. Μπακογιάννη και σημείωσε: «Γιατί εγώ αν θέλετε είμαι 40 ετών, έχω παιδιά, η μάνα του Αξαρλιάν που βλέπει σήμερα αυτές τις εικόνες για έναν άνθρωπο που χαρακτήρισε τον γιο της παράπλευρη απώλεια, αναρωτιέμαι πως νιώθει; Υπάρχει μία εικόνα που ο Κουφοντίνας βγαίνει γελαστός και κουνιστός, να τον αγκαλιάζουν και να τον φιλούν. Αναρωτιέμαι πως αυτή η γυναίκα το αντέχει όλο αυτό. Αν εγώ δεν το αντέχω μία, εκείνη δεν το αντέχει δέκα».
«Ο Κουφοντίνας χρησιμοποιεί έναν νόμο της αστικής δημοκρατίας, την οποία ήθελε να καταλύσει», επισήμανε η κα. Μπακογιάννη για τον «δρόμο» μέσω του οποίου το μέλος της 17Ν κατάφερε να εξασφαλίσει την 48ωρη άδεια. «Αποφάσιζε, δίκαζε και εκτελούσε τα θύματα του, επειδή έτσι αποφάσιζε ο ίδιος και οι 15 φίλοι και οι πράξεις του δεν ήταν μόνο κατά των θυμάτων του, αλλά και εναντίον της ελληνικής κοινωνίας», υπογράμμισε η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη, η οποία τόνισε ότι «το δικαστικό συμβούλιο θα μπορούσε να απορρίψει την άδεια του Κουφοντίνα, αν το συμφέρον του κρατούμενου προσέκρουε στο δημόσιο συμφέρον και καλό».
«Επειδή άκουγα προηγουμένως που έλεγαν ότι τα χρόνια δεν έχουν ακουμπήσει τον Δημήτρη Κουφοντίνα, εγώ θα πω ότι ήμουν 13 ετών, όταν σκότωσαν τον πατέρα μου, έγινα 40, έχω δύο παιδιά, τα οποία δεν θα έχουν ποτέ τον παππού τους», είπε ακόμη η κα. Μπακογιάννη.
Η Αλεξία Μπακογιάννη, στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο συμβολικό της 48ωρης άδειας που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξηγώντας: «Το συμβολικό της υπόθεσης είναι ότι έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού υπήρχαν δύο-τρία παιδάκια που τον χειροκροτούσαν και τον επευφημούσαν και τα οποία ήταν 20 χρονών. Ξέρετε τι σημαίνει 20 χρονών; Δεν είχαν γεννηθεί, όταν σκότωσαν τον μπαμπά μου. Αυτά, λοιπόν, τα παιδάκια που θα είναι έξω, αυτά τα παιδάκια θα καθοδηγεί και αυτά τα παιδιά, όπως ο ίδιος έχει πει επανειλημμένα, θα τους πει τι καλά που έκανε και πάρτε και εσείς και κάντε το παρακάτω. Αυτό ως Πολιτεία δεν μπορούμε να το αγνοούμε».
Δείτε το βίντεο από το «Ε»:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση