GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατύχημα με εγκλωβισμένο στο κέντρο της πόλης - ΦΩΤΟ

Συναγερμός σήμανε τη νύχτα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, λόγω τροχαίου ατυχήματος που έγινε τα μεσάνυχτα σε κεντρικό σημείο της ...


Συναγερμός σήμανε τη νύχτα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, λόγω τροχαίου ατυχήματος που έγινε τα μεσάνυχτα σε κεντρικό σημείο της πόλης, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ιδιαίτερη σφοδρότητα, με αποτέλεσμα το ένα εξ αυτών να ανατραπεί, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το cretapost.gr.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, οι συνολικά πέντε επιβαίνοντες και στα δύο οχήματα, ωστόσο ένας εξ αυτών είχε εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του αναποδογυρισμένου αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να παραληφθεί από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο σημείο του ατυχήματος επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες που έσπευσαν με ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και τρία ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή πληροφοριών: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση