Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

  ΒΙΝΤΕΟ! Άγρια κόντρα Κοντονή-Μπακογιάννη για την άδεια του Κουφοντίνα...


  Άγρια κόντρα ξέσπασε στην Βουλή ανάμεσα στην βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή με αφορμή την 48ωρη άδεια που δόθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
  «Εμφανιστήκατε ως θλιβερός απολογητής του Κουφοντίνα», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον κ. Κοντονή. «Η παρουσία σας εδώ σήμερα, προβλημάτισε πάρα πολύ. Τι άλλαξε κ. Κοντονή από τότε που δεν εγκρίνονταν άδειες στον Κουφοντίνα μέχρι σήμερα; Δεν ήταν ο ίδιος;», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη και είπε: «Όταν βγήκε η απόφαση για την Ηριάννα, κ. Κοντονή θεωρήσατε καθήκον σας να τη στηλιτεύσετε. Δεν ήταν δικαστική απόφαση τότε; Περίμενα από εσάς να πείτε ότι λυπάστε με τη σημερινή απόφαση και ότι δεν συμφωνείτε. Ας λέει ο νόμος, να πείτε ότι τηρούμε τον νόμο, αλλά εμείς πολιτικά καταδικάζουμε, αλλά δεν έχετε τα κότσια να το κάνετε κ. Κοντονή μου, διότι όλο το παρεάκι, συλλογικότητες Α, Ρουβίκωνας, συλλογικότητες Β είμαστε ένα και το αυτό. Και όταν θέλουμε να τους καλύψουμε, είμαστε πρώτοι στις καταδίκες. Όταν πρόκειται να καλύψετε ή να καταδικάσετε έναν δολοφόνο που σκότωσε 11 ανθρώπους, κρύβεστε κ. Κοντονή, αίσχος».
  «Λυπάμαι για την τοποθέτηση της κ. Μπακογιάννη. Εμείς ουδέποτε επιδοκιμάσαμε δολοφονικές ενέργειες και ουδέποτε στέρξαμε συμπαράστατες σε τέτοιες καταστάσεις. Καταδικάζαμε πάντοτε τέτοιες ενέργειες και ειδεχθή εγκλήματα», είπε ο Σταύρος Κοντονής και τόνισε ότι επί συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έλαβε άδεια ο Χριστόδουλος Ξηρός και την παραβίασε.
  Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Δημήτρης Κλ. είπε... 10 Νοε 2017, 11:37:00 π.μ.

  Κύριε Κοντονή μία φράση: Έχει ο καιρός γυρίσματα για όλους! Τότε, εύχομαι ποτέ να μη συμβεί, θα καταλάβετε τί σημαίνει, από την απώλεια μιας ζωής, πόνος...

  Ανώνυμος είπε... 11 Νοε 2017, 1:29:00 π.μ.

  Ο ΘΕΜΑ ΜΟΥ: Αν πιστεύουν μερικοί αν ΜΕΤΆ ΤΑ λεγόμενα του Πιερ Μοσκοβισί και του πρόεδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλου που ομολογούν ΟΤΙ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ΈΝΑΝ ΛΑΌ.

  [[[Είχαμε τραπεζική κρίση, δημοσιονομική κρίση, και χρησιμοποιήσαμε πολλά από τα χρήματα του φορολογούμενου, με λάθος τρόπο κατά την γνώμη μου, για να σώσουμε τις τράπεζες και ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια του ελληνικού προγράμματος λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, έχουν κάποιο δίκαιο!!!!Α Και αυτό ισχύει για όλες τις χώρες!!! Οι τράπεζες παντού στην Ευρώπη σώθηκαν σε βάρος του φορολογούμενου!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!ΑΥΤΆ ΛΈΝΕ]]]]!!!!!..ΛΈΩ ότι θα Πρέπει να υπάρξει Σύσταση ενός διεθνές Δικαστηρίου Δ.Λ να υπάρξει άμεσα ένα διεθνές δικαστήριο και να δικαστούν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ οικονομικού πόλεμου
  ΌΛΟΙ...Θέλουν επενδύτες ΌΛΟΙ και δεν έρχονται διότι θελουν και την ΨΥΧΉ μας 20 ΔΕΚΟ θελουν να βάλουν στο ΥΠΕΡ ΤΑΜΕΊΟ νερό, ενεργεία, ΑΚΌΜΑ και την βέρα της γιαγιάς θα ξεπουλήσει ο ξεφτίλας ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΩΣ ΕΔΏ ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΦΑΡΕΣ ΣΑΣ...βλέπετε να θέλει να το κάνει ο ΚΟΥΛΗΣ;;μπαααα...

  ΠΙΆΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΦΎΡΙΑ ΔΙΌΤΙ αν σήμερα είχαμε καθαρίσει πέντε έξι πολιτικούς η τραπεζίτες και από αυτή την βουλή και όχι αθώους όπως έκαναν ο Κουφωντήνας, ο Καλαμπόκας και ο Ρουμπακιάς ΝΑ ΒΛΈΠΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΈΣΦΙΓΓΑΝ ΟΙ ΚΏΛΟΙ ΌΛΩΝ ΤΟΥΣ Επάνω στα βουλευτικά η στο κρατικό έδρανα που κάθονται ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ..
  ΌΛΟΙ...Θέλουν επενδύτες ΌΛΟΙ και δεν έρχονται διότι θελουν και την ΨΥΧΉ μας 20 ΔΕΚΟ θελουν να βάλουν στο ΥΠΕΡ ΤΑΜΕΊΟ νερό, ενεργεία, ΑΚΌΜΑ και την βέρα της γιαγιάς θα ξεπουλήσει ο ξεφτίλας ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΧΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΕΩΣ ΕΔΏ ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΦΑΡΕΣ ΣΑΣ...βλέπετε να θέλει να το κάνει ο ΚΟΥΛΗΣ;;μπαααα...ΠΙΆΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΦΎΡΙΑ ΔΙΌΤΙ αν σήμερα είχαμε καθαρίσει πέντε έξι πολιτικούς η τραπεζίτες και από αυτή την βουλή και όχι αθώους όπως έκαναν ο Κουφωντήνας, ο Καλαμπόκας και ο Ρουμπακιάς ΝΑ ΒΛΈΠΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΈΣΦΙΓΓΑΝ ΟΙ ΚΏΛΟΙ ΌΛΩΝ ΤΟΥΣ Επάνω στα βουλευτικά η κρατικό έδρανα που κάθονται ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ..

  Uros

  Item Reviewed: ΒΙΝΤΕΟ! Άγρια κόντρα Κοντονή-Μπακογιάννη για την άδεια του Κουφοντίνα... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr