GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το πλήρωμα του υποβρυχίου που χάθηκε στον Ατλαντικό- ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μπορεί οι έρευνες για τον εντοπισμού του χαμένου υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς,...


Μπορεί οι έρευνες για τον εντοπισμού του χαμένου υποβρυχίου του Πολεμικού Ναυτικού της Αργεντινής να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αλλά οι ελπίδες για μια ευτυχή κατάληξη του «θρίλερ», έχουν πλέον εξανεμιστεί.
Το BBC σε ρεπορτάζ του τόνισε ότι «οι ελπίδες ότι μπορεί να βρεθούν ζωντανά τα 44 μέλη του πληρώματος έχουν διαλυθεί, αφού το ναυτικό ανακοίνωσε ότι έχει εντοπιστεί έκρηξη».
Η επιβεβαίωση από το πολεμικό ναυτικό της Αργεντινής πως σημειώθηκε έκρηξη κατά τις πρώτες ώρες εξαφάνισής του από τα ραντάρ, αν και δεν θεωρείται 100% εξακριβωμένη, έφερε πόνο και δάκρυα στους συγγενείς που από την περασμένη Τετάρτη αγωνιούσαν για νέα των δικών τους ανθρώπων.
Το υποβρύχιο ARA San Juan εξαφανίστηκε από την προηγούμενη Τετάρτη, στις 15 Νοεμβρίου και έκτοτε μια τεράστια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης διεξάγεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με την αρωγή αμερικανικών, ρωσικών και βρετανικών δυνάμεων.

O 32χρονος Lieutenant Renzo Martin Silva

O 32χρονος Lieutenant Renzo Martin Silva

Ο 35χρονος Fernando Santilli

H 35 χρονη Eliana Krawczyk η πρώτη γυναίκα μέλος πληρώματος σε υποβρύχιο στη χώρα
Μόλις χθες όμως ανακοινώθηκε πως κατά τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση, εντοπίστηκε από την Οργάνωση της Συνθήκης για την πλήρη απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών (CTBTO), τον διεθνή οργανισμό που ελέγχει το ενδεχόμενο διεξαγωγής μυστικών πυρηνικών δοκιμών, ανιχνεύθηκε ένα «ασυνήθιστο σήμα».

Το «υποθαλάσσιο κρουστικό κύμα» που ανιχνεύτηκε την 15η Νοεμβρίου ήταν σύντομης διάρκειας, ασυνήθιστο και μη φυσικό στην προέλευσή του, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο ειδικός μηχανικός της CTBTO Μάριο Ζαμπόλι. «Θα μπορούσε να συνάδει με μια έκρηξη» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Η είδηση καταρράκωσε τους συγγενείς που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην βάση Μαρ ντε Πλάτα. Κάποιοι αντέδρασαν με οργή και κάποιοι ξέσπασαν σε δάκρυα, όμως όλοι κατηγόρησαν το ναυτικό της Αργεντινής πως τους έκρυβε επί τόσες ημέρες την αλήθεια.
ΠΗΓΗ: ant1news.gr
ΦΩΤΟ: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση