GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέλη της Πακιστανικής κοινότητας βοηθούν κατοίκους στη Μάνδρα

Στο πλευρό κατοίκων της Μάνδρας βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας βοηθώντας τους σε διάφορ...


Στο πλευρό κατοίκων της Μάνδρας βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας βοηθώντας τους σε διάφορες εργασίες.

Η κοινότητα των Πακιστανών στο κάλεσμά της εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, σημειώνοντας ότι «ήδη μέλη της Πακιστανικής κοινότητας άρχισαν να βοηθούν τους κατοίκους στη Μάνδρα που έχουν πληγεί».

«Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους», ανέφερε ακόμη η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας και όπως φαίνεται αρκετοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση