GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες φωτογραφίες από τους «Βλάκες» των Κραουνάκη-Φλέουρα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Πρώτος σε ενημέρωσα πως ο τάχιστα ανερχόμενος Χάρης Φλέουρας ο οποίος αποτελεί έν...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος σε ενημέρωσα πως ο τάχιστα ανερχόμενος Χάρης Φλέουρας ο οποίος αποτελεί ένα απ’ τα ισχυρά μέλη της... Σπείρας του Σταμάτη Κραουνάκη θα συνεργαστεί μαζί του στην «Τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω» του Ευάγγελου Λεμπέση που θα παρουσιαστεί στο θέατρο Ιλίσια- Βολανάκης από τις 29 Νοεμβρίου. Και τώρα επανέρχομαι για να «ανεβάσω»τις πρώτες φωτογραφίες από την υποσχόμενη αυτή δουλειά! Πάμε να στα...προδώσω όλα!

ΤΟ εμβληματικό κείμενο του «ευφυούς» Έλληνα διανοητή, κοινωνιολόγου, δημοσιογράφου, συγγραφέα και ποιητή Ευάγγελου Λεμπέση, γραμμένο μέσα στην κατοχή, έρχεται στις μέρες μας να υψώσει ισχυρή ασπίδα στη χυδαιότητα, την αναξιοκρατία και τα κοινωνικά συστήματα που ποδοπατούν την ανθρώπινη ζωή.

Η λόγια καθαρεύουσα που χρησιμοποιεί, σα γλώσσα της εποχής του, γίνεται δυνατό θεατρικό εργαλείο στο στόμα και στο σώμα του νέου δυναμικού performer Χάρη Φλέουρα, με τόπο την κωμωδία και υπόβαθρο την ανθρώπινη δουλεία.

«Η βλακεία είναι ανίκητη κι αυτό μας οδήγησε σ’ αυτό το διδακτορικό μας» Σταμάτης Κραουνάκης, Χάρης Φλέουρας.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Κραουνάκης

Σκηνικό , Κοστούμι : Έβελιν Σιούπη

Μουσική, video art : Κωστής Ξενόπουλος

Φωτισμοί : Κώστας Μπλουγουράς

Βοηθός σκηνοθέτη : Γιούλα Αναγνωστοπούλου

Παραγωγή: Παναγιώτα Παρασκευοπούλου - Κωστής Ξενόπουλος

Φωτογραφίες : Κώστας Πρόφης

Ερμηνεύει ο Χάρης Φλέουρας

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων μέχρι 28 Δεκεμβρίου :

Τετάρτη:20.00

Πέμπτη : 21.15

Διάρκεια Παράστασης: 70 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση