Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

  Ένστολοι προς Τσίπρα για κοινωνικό μέρισμα: Μας θυμάστε μόνο όταν εσείς το θεωρείτε σκόπιμο


  Ανοικτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος έστειλαν οι ομοσπονδίες των ένστολων.
  Στην επιστολή τους οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος κατηγορούν τον Πρωθυπουργό ότι τους θυμάται όποτε το θεωρεί σκόπιμο και αναφέρουν ότι «είναι οξύμωρο από τη μια να εισπράττουμε εμπαιγμό και απαξία κι από την άλλη να ακούγονται «διθύραμβοι» όποτε υπάρχουν υπηρεσιακές επιτυχίες και μάλιστα υπό επικίνδυνες συνθήκες εργασίας».
  Διαβάστε την επιστολή:
  Προς: Τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ
  Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Κυβέρνησης,
  Σας ακούσαμε χθες να εξαγγέλλετε τις αποφάσεις σας για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, ύψους 1,4 δισ. Ευρώ, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη, θεωρώντας μάλιστα ότι είναι δίκαιο να στηριχθεί ο λαϊκός κόσμος, ο κόσμος που αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και προκοπή, όπως σεις ο ίδιος είπατε.
  Επιτρέψτε μας, ωστόσο, χωρίς να θέλουμε να αντιδικήσουμε μαζί σας, διαχωρίζοντας το «λαϊκό κόσμο» και τις ανάγκες του σε κατηγορίες, να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ και δυόμισι χρόνια, η Κυβέρνησή σας αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημα των ενστόλων για την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί με τα Μνημόνια, παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας, δυο φορές έχει αποφανθεί τελεσιδίκως περί τούτου.
  Όχι μόνο δηλαδή το αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών δεν έχει συμμορφωθεί πλήρως προς τις αποφάσεις του ΣτΕ για την επαναφορά του ειδικού μισθολογίου των ένστολων στα επίπεδα του 2012, αλλά με τις νέες μισθολογικές διατάξεις που ψηφίστηκαν δήθεν για τον εξορθολογισμό των ειδικών μισθολογίων, προωθείται νέα σφαγή μισθών και συντάξεων. Και πώς είναι δε δυνατόν οι δικαστικές αποφάσεις να εκτελούνται αλά καρτ από την Κυβέρνησή σας και να μην περιλαμβάνονται στις εξαγγελίες σας, ούτε καν η επιστροφή του υπολοίπου 50% για τα έτη 2012-2016, όπως επιτάσσει το Συμβούλιο της Επικρατείας;
  Από την πλευρά μας αναδείξαμε τις στρεβλώσεις, τις οποίες αναγνώρισαν άμεσα και οι συνεργάτες σας υπουργοί, πλην όμως έως και σήμερα, ουδέν έπραξαν για την διόρθωση της συντελούμενης αδικίας με αποτέλεσμα να εγείρονται πελώρια ερωτηματικά για την ακολουθητέα πολιτική και κυρίως για τις προθέσεις σας έναντι των ενστόλων. Διότι είναι οξύμωρο από τη μια να εισπράττουμε εμπαιγμό και απαξία κι από την άλλη να ακούγονται «διθύραμβοι» όποτε υπάρχουν υπηρεσιακές επιτυχίες και μάλιστα υπό επικίνδυνες συνθήκες εργασίας από ανθρώπους που εργάζονται με αυταπάρνηση, έτοιμοι να θυσιαστούν για την πατρίδα και την κοινωνία.
  Δυστυχώς, με τις χθεσινές σας ανακοινώσεις επιβεβαιώσατε ότι μας θυμάστε μόνο όταν εσείς το θεωρείτε σκόπιμο, αν και η μεγάλη οικογένεια των ενστόλων εξακολουθεί να μένει με την πικρία που προκαλεί η ασυνέπειά σας.
  Κύριε Πρωθυπουργέ,
  Σας καλούμε να αναθεωρήσετε τις αποφάσεις σας, λαμβάνοντας αφενός υπόψη τις αποφάσεις του ΣτΕ για τη διόρθωση των αδικιών που έχουν υποστεί όλοι οι ένστολοι, αφετέρου δε το γεγονός ότι και οι ένστολοι προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα και όχι από την «ελίτ». Θέλουν κι αυτοί να ζουν και να υπηρετούν το καθήκον με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια και όχι να υφίστανται ταπεινωτικές αδικίες είτε να κατασυκοφαντούνται ωσάν να ήταν οι ...προνομιούχοι του συστήματος.
  Οι Πρόεδροι
  Π.Ο.ΑΣ.Υ. -ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος
  Π.Ο.ΑΞΙ.Α. -ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης
  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. -ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
  Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. - ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γεώργιος
  Ε.Α.Π.Σ. -ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ιωάννης
  Π.Ε.Α.Λ.Σ. -ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 15 Νοε 2017, 1:56:00 π.μ.

  Κύριοιτης Π.Ο.ΑΣ.Υ. -ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος
  Π.Ο.ΑΞΙ.Α. -ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης
  Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. -ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος
  Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. - ΔΡΙΒΑΚΟΣ Γεώργιος
  Ε.Α.Π.Σ. -ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Ιωάννης
  Π.Ε.Α.Λ.Σ. -ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων ..Η ΧΩΡΆ πτώχευσε σας το φωνάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ο ΑΔΩΝΙΣ διότι το ιδιωτικό χρέος του κάθε μεγαλοπαραγοντα και τον ΕΛΙΤ του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και του ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ το ΈΚΑΝΑΝ ΔΗΜΌΣΙΟ για να μην πτωχεύσουν οι Γαλλογερμανικές τράπεζες δεν παρακολουθείτε τι λένε οι τροικανοί;;;

  Και προσωπικά μην νομίζεται ότι είστε τίποτα σπουδαίο αν οι έφεδροι δεν βάλουν μπροστά τα στήθια τους...Για την εποχή είστε οι πιο προνομιούχοι του συστήματος ΆΝΘΡΩΠΟΙ έχασαν ΟΛΑ τα χρήματα τους από ομόλογα με την εγγύηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΔΗΜΌΣΙΟΥ!!!!και αυτοί πηγαίναν και αυτοκτονούσαν α μονοί τους ΑΝΤΊ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΔΥΝΑΜΊΤΗ ΚΑΙ να τους χαιρετούσαν ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΎΣΑΤΕ 100 ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΈΠΙΑΝΕ Ο ΠΩΠΟ ΣΑΣ .....Δεν γνωρίζεται όλοι σας ότι είμαστε ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ;;;; που είναι τα σώματα ασφάλειας;;;να πολεμούν;; ΣΙΩΠΉ διότι όλοι ξέρατε και όλοι κάνατε ότι δεν βλέπατε....

  Item Reviewed: Ένστολοι προς Τσίπρα για κοινωνικό μέρισμα: Μας θυμάστε μόνο όταν εσείς το θεωρείτε σκόπιμο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr