GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στην Εθνική - Τραυματίστηκε ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της Ντόρτμουντ απέναντι στην Μπάγερν και πλέον η συμμετοχ...


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι της Ντόρτμουντ απέναντι στην Μπάγερν και πλέον η συμμετοχή του στα μπαράζ με την Κροατία είναι αμφίβολη.

Ο διεθνής στόπερ τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση. Στην προσπάθειά του να κόψει τον Κομάν στο 37ο λεπτό, ο εξτρέμ της Μπάγερν τον πάτησε άθελά του. Ο Σωκράτης αποχώρησε για μερικά λεπτά (μάλιστα σε αυτό το διάστημα η Ντόρτμουντ δέχτηκε και δεύτερο γκολ, 0-2 από τον Λεβαντόφσκι) κι όταν επέστρεψε έκανε χαρακτηριστική κίνηση προς τον πάγκο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Πλέον μένει να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει κι αν θα είναι σε θέση να προλάβει τις αναμετρήσεις κόντρα στους Κροάτες για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση