GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ότι...Τίποτα» πριν το «Cabaret»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Πολλαπλά τα «χτυπήματα»του Ευθύμη Ζησάκη φέτος τον χειμώνα. Συνεχίζει τα γυρίσματα για την σει...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πολλαπλά τα «χτυπήματα»του Ευθύμη Ζησάκη φέτος τον χειμώνα. Συνεχίζει τα γυρίσματα για την σειρά «Το σόι σου» κι από Δευτέρα -και κάθε Δευτέρα και Τρίτη- θα εμφανίζεται στη νέα σατιρική κωμωδία με live μουσική «Ότι...τίποτα» του Γιώργου Γιαννακόπουλου στο «Πειραιώς 131», πριν «περάσει» στο μιούζικαλ «Cabaret» που θα δούμε στο «Παλλάς». Για την κωμική σειρά τα ξέρετε όλα, για το «Cabaret» σας έγραψα πρώτος - Φεβρουάριο η πρεμιέρα του με τους Ζαχαράτο, Τάμτα, Μπισμπίκη, Νούσια κλπ- και πάμε τώρα στο «Ότι...Τίποτα»! Φύγαμε!

ΜΕΤΑ τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνώρισε η περσινή σατιρική κωμωδία «Ότι… Τι;» με sold out βραδιές και αλλεπάλληλες παρατάσεις, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος επιστρέφει «απαντώντας» με τη νέα του σατιρική και άκρως επίκαιρη κωμωδία με live μουσική επί σκηνής με τίτλο "Ότι...Τίποτα!" που θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο «Πειραιώς 131»με τον Ευθύμη Ζησάκη σε ρόλους έκπληξη και τη μοναδική Σοφία Κουρτίδου να παίζει και να ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης!

ΘΕΣ ΣΤΟΡΙ. Τέσσερις νέοι άνθρωποι βρίσκονται σ' ένα «ιδιαίτερο» σπίτι και μέσα από προσωπικές ιστορίες σατιρίζουν όλο το κοινωνικό, οικογενειακό και τηλεοπτικό τοπίο της σύγχρονης Ελλάδας υποδυόμενοι ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και όχι μόνο, προκειμένου να ξεφύγουν από την πληκτική καθημερινότητα τους... Πως και που διασκεδάζει πια ο νεοέλληνας; Πώς φλερτάρει η νεολαία; Σε τι βαθμό επηρεάζουν τα social media τις διαπροσωπικές σχέσεις; Πόσο πολύ μετράει η εικόνα του σύγχρονου ανθρώπου; Πως μπορεί να συνδυαστεί η έντεχνη με την εμπορική μουσική σκηνή; Τι έχει να μας δείξει η σημερινή τηλεόραση; Τι είναι τελικά αυτό το «ιδιαίτερο» σπίτι που βρίσκονται αυτοί οι τέσσερις ήρωες;Αυτά και άλλα επίκαιρα ερωτήματα θα απαντηθούν στη νέα σατιρική κωμωδία του Γιώργου Γιαννακόπουλου "Ότι... ΤΙΠΟΤΑ", με τη βοήθεια μιας live μουσικής μπάντας επί σκηνής.

Κείμενα- Σκηνοθεσία:

Γιώργος Γιαννακόπουλος

Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει:

Σοφία Κουρτίδου

Παίζουν (αλφαβητικά):

Γιώργος Γιαννακόπουλος

Ευθύμης Ζησάκης

Σοφία Κουρτίδου

Ειρήνη Κυριάκου

Μουσικοί επί σκηνής:

Σπύρος Δαριβάκης (Κιθάρα)

Γιάννης Δήμας (Πλήκτρα)

Σακης Παπαδόπουλος (Drums)

Φωτογραφίες:

Πάνος Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση