GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραίτηση Τόσκα ζήτησαν στο debate της Κεντροαριστεράς - ΒΙΝΤΕΟ

Την απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα ζήτησαν στην έναρξη του debate οι περισσότεροι εκ των υποψηφί...


Την απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα ζήτησαν στην έναρξη του debate οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς μετά τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η προέδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στους πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία του Κινήματος επεσήμανε: «Πρόκειται για εγκληματική, δολοφονική ενέργεια. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Υπάρχει εγκληματική αμέλεια από την πλευρά της Κυβέρνησης. Έχω ζητήσει κατ' επανάληψη την παραίτηση του κ. Τόσκα. Οι ευθύνες βαραίνουν τώρα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. «Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή. Ζητώ την άμεση απομάκρυνση του κ.Τόσκα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ανίκανος», είπε και πρόσθεσε: «Ο πρωθυπουργός να απομακρύνει σήμερα το βράδυ τον κ.Τόσκα».

«Ο μόνος δρόμος για τον υπουργό κ. Τόσκα είναι ο δρόμος της παραίτησης», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Καμίνης, εστιάζοντας στην επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για στοχευμένη ενέργεια στη συγκεκριμένη συγκυρία. "Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν την πολιτική ανωμαλία. Δε θέλουν να μπει σε κανονικότητα η χώρα", είπε. "Είμαστε συνιδρυτές μιας μεγάλης παράταξης. Θα φέρει ανατροπή με μια προϋπόθεση. Ότι θα είμαστε όλοι υπέρ της ενότητας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις κομματικές ομάδες. Πρέπει να κάνουμε Συνέδριο ανοιχτό στους νέους. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε", ανέφερε, απαντώντας στην ερώτηση για την ενότητα της Κεντροαριστεράς.

"Ο κ. Τσίπρας πρέπει να παραιτήσει τον κ. Τόσκα. Στα Εξάρχεια δε μπορούν να μπουν αστυνομικοί", είπε, από την πλευρά του, ο κ. Μανιάτης.

"Δε θέλω να παραιτηθεί ο κ. Τόσκας. Δε θέλω οι τρομοκράτες να επιτυγχάνουν το σκοπό τους που είναι τα πολιτικά αποτελέσματα", σημείωσε ο κ. Πόντας.

ο κ. Γάτσιος έκανε λόγο για ανοχή σε φαινόμενα βίας στη χώρα, σχολιάζοντας την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. "Το υπουργείο προστασίας του πολίτη πρέπει να γίνει προστασίας του πολίτη και όχι του αλήτη. Πρέπει να συζητήσουμε πώς οι πολίτες θα ζουν στη χώρα χωρίς να φοβούνται", ανέφερε, ενώ απαντώντας στην πρώτη κοινή ερώτηση είπε: "Πρέπει να προσφέρουμε λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα. Η δυναμική του εγχειρήματος θα φανεί για το κατά πόσο είμαστε αποφασισμένοι να πάμε μπροστά".

Ο κ. Τζιώτης ανέφερε, εστιάζοντας στο χτύπημα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πως η ιστορία αυτή πρέπει να σταματήσει.

"Το άβατο των Εξαρχείων είναι διαχρονική υπόθεση. Υπάρχει ανάγκη για διακομματική αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων", σχολίασε για το χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ραγκούσης.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ2:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση