GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι λέει ο ιατροδικαστής

Σε δυστύχημα οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο και όχι σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πάνο...


Σε δυστύχημα οφείλεται ο θάνατος του 21χρονου φοιτητή από την Κάλυμνο και όχι σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πάνο Κοτρέτσο, ο οποίος εξέτασε τη σορό του.
Όπως δήλωσε ο κ. Κοτρέτσος  το σώμα του Νίκου Χατζηπαύλου έφερε πολλαπλές κακώσεις οι οποίες προήλθαν από πτώση σε βραχώδες έδαφος. "Το παιδί κατρακύλησε πάνω σε τεράστιους βράχους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτρέτσος.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άτυχος φοιτητής δεν πέθανε αμέσως μετά την πτώση, η οποία εκτιμάται ότι συνέβη ή την Κυριακή το βράδυ ή τη Δευτέρα, αλλά έμεινε ζωντανός για 1,5 και παραπάνω ημέρες, κοντά στο σημείο αν όχι στο ίδιο που συνέβη η πτώση.
"Λόγω των τραυμάτων του έμεινε ακινητοποιημένος. Οι κακώσεις παρ'όλο που δεν ήταν άμεσα θανατηφόρες, είναι βαριές και καίριες. Παρέμεινε ζωντανός και τελικά απεβίωσε μετά από περίπου 2 με 2,5 μέρες χτυπημένος και αβοήθητος. Αιτία θανάτου ουσιαστικά είναι η εξάντληση και το σοκ μετά από τον τραυματισμό. Ο χρόνος θανάτου του υπολογίζεται η Τετάρτη ή η Πέμπτη", τόνισε.
Το πτώμα του 21χρονου βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα, σε σημείο που είχαν ήδη γίνει έρευνες. Σχολιάζοντας τις φήμες ότι η σορός μετακινήθηκε από ανθρώπινο χέρι, ο κ. Κοτρέτσος τις διέψευσε. Όπως είπε, όντως δεν υπήρχε στο συγκεκριμένο σημείο την προηγούμενη ημέρα, αλλά κατέληξε εκεί λίγες ώρες πριν βρεθεί. Όχι, όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, γιατί η σορός είχε συρθεί από κάποιον, αλλά γιατί μετακινήθηκε με φυσικό τρόπο.
"Είναι μία πιθανότητα ότι το πτώμα μεταφέρθηκε από τα νερά εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν την περιοχή. Υπάρχει μετά θάνατον μετακίνηση του νεκρού. Βρισκόταν σφηνωμένος στην πλαγιά, σε κάποια φάση απελευθερώθηκε και μετακινήθηκε με κάποιο φυσικό τρόπο. Το πτώμα δεν το έσυραν, δεν το τράβηξαν, δεν το μετέφερε κάποιος. Όλα τα τραύματά του είναι από το πέσιμο. Επίσης, υπάρχουν και μεταθανάτια τραύματα, τα οποία μας δείχνουν την πορεία του νεκρού. Όντας νεκρός στην πλαγιά τουλάχιστον μία ημέρα, ξεσφήνωσε και έπεσε στα πόδια μας", επεσήμανε ο κ. Κοτρέτσος.
Ο 21χρονος φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, ενώ το άλλο παπούτσι καθώς και το πανωφόρι του, βρέθηκαν σε ένα σημείο της πλαγιάς, γεγονός που δείχνει ότι η σορός πέρασε από εκείνο το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση