ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ηλίας Παπαδόπουλος: "Ζήσαμε στιγμές Χούντας-Μας έπνιξαν στα χημικά και μας τσάκισαν στο ξύλο"

Share it:

Η κατάσταση στο ειρηνοδικείο Αθηνών έγινε πολεμική όταν τα μέλη του Κινήματος "Δεν Πληρώνω" προσπάθησαν να σταματήσουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών.
Τα ΜΑΤ παρατάχθηκαν απέναντι από τους διαδηλωτές στο εσωτερικό του κτιρίου, έπεσε χοντρό ξύλο και έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών.
Όπως δήλωσε o Ηλίας Παπαδόπουλος μέλος του κινήματος "Δεν Πληρώνω" η κατάσταση είναι πρωτοφανής. Και πρόσθεσε "ζήσαμε στιγμές Χούντας, φάγαμε πολύ χοντρό ξύλο, μας έπνιξαν με χημικά.

(Στη φωτό ο Ηλίας Παπαδόπουλος)
Θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα, είναι τυχαίο γεγονός πως δεν έχουμε κάποιο θύμα.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι εγκληματικές καθώς ζητήθηκε από τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών μέσα σε κλειστό χώρο".
Τι επόμενες μέρες θα αναζητηθούν οι υπεύθυνοι και οι κινητοποιήσεις μας θα κλιμακωθούν" είπε τέλος ο Ηλίας Παπαδόπουλος.
Share it:

Κοινωνία

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση