GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίδειξη δύναμης από τις ΗΠΑ - Στέλνουν "αόρατα" F-22 στη Νότια Κορέα

Τα «αόρατα» για τα ραντάρ αεροσκάφη F-22 Raptor θα αναπτύξουν στη Νότια Κορέα οι ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετάσχουν σε κοινά γυμνάσια με τ...


Τα «αόρατα» για τα ραντάρ αεροσκάφη F-22 Raptor θα αναπτύξουν στη Νότια Κορέα οι ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετάσχουν σε κοινά γυμνάσια με τις νοτιοκορεάτικες ένοπλες δυνάμεις.

Έξι F-22, που έχουν βάση την Οκινάουα, στο ιαπωνικό αρχιπέλαγος, θα αναπτυχθούν για την πενθήμερη στρατιωτική άσκηση που βαπτίστηκε Vigilant Ace («Άγρυπνος Άσος») και θα αρχίσει στις 4 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ΜΜΕ της Νότιας Κορέας.

Ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της Νότιας Κορέας αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τον αριθμό των F-22 που θα πάρουν μέρος στα γυμνάσια, όπως και ο Αμερικανός ομόλογός του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα αμερικανικά αεροσκάφη θα πάρουν μέρος σε ασκήσεις το σενάριο των οποίων προβλέπει την εκτέλεση πληγμάτων ακριβείας.

Στις αρχές του Οκτωβρίου, οι ΗΠΑ είχαν στείλει να πετάξουν πάνω από την κορεατική χερσόνησο δύο υπερηχητικά στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1B Lancer, κάνοντας επίδειξη δύναμης στην Πιονγκγιάνγκ, στο πλαίσιο κοινών γυμνασίων με την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Εξάλλου προ ολίγων εβδομάδων έγιναν για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια αεροναυτικά γυμνάσια με τη συμμετοχή τριών αεροπλανοφόρων και επτά νοτιοκορεάτικων πολεμικών πλοίων, συμπεριλαμβανομένων τριών αντιτορπιλικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση