GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η λίστα του Forbes με τους πιο εμπορικούς σταρ που έχουν φύγει από τη ζωή

Οι ίδιοι είναι νεκροί, η φήμη τους όμως συνεχίζει να αποφέρει τεράστια κέρδη στους απογόνους ή τους κληρονόμους τους. Για πέμπτο συνεχόμ...


Οι ίδιοι είναι νεκροί, η φήμη τους όμως συνεχίζει να αποφέρει τεράστια κέρδη στους απογόνους ή τους κληρονόμους τους.

Για πέμπτο συνεχόμενο χρόνο, ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, είναι πρώτος στη λίστα του Forbes με τις πλέον κερδοφόρες διασημότητες που έχουν πεθάνει, με 75 εκατομμύρια δολάρια. Και διευκρινίζει το Forbes πως τα κέρδη του Μάικλ Τζάκσον, δέχθηκαν ώθηση από το καινούργιο άλμπουμ με τα Greatest Hits του τραγουδιστή, από το σόου των Cirque du Soleil στο Λας Βέγκας και από το μερίδιο του στον κατάλογο της δισκογραφικής εταιρείας EMI.

Στους πέντε πρώτους της λίστας υπάρχουν και άλλοι δύο μουσικοί που έχουν φύγει από τη ζωή: στην 4η θέση φιγουράρει το όνομα του Έλβις Πρίσλεϊ, με 35 εκατομμύρια δολάρια και πέμπτος είναι ο Μπομπ Μάρλεϊ, με 23 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δεύτερος πιο κερδοφόρος διάσημος νεκρός είναι ο θρύλος του γκολφ Άρνολντ Πάλμε, με 40 εκατομμύρια δολάρια, εν μέρει λόγω των πωλήσεων της λεμονάδας στην Αριζόνα και του παγωμένου τσαγιού που φέρουν το όνομά του στη συσκευασία.

Τρίτος είναι ο πασίγνωστος Τσαρλς Σουλτς, ο δημιουργός των αγαπημένων «Peanuts» με 38 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση