GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντετοκούνμπο: Θέλω να είμαι MVP των Μπακς

Για να φτάσει τους δικούς του στόχους, πρέπει πρώτα οι Μπακς να εκπληρώσουν τους δικούς τους. Αυτό είναι κάτι που επαναλαμβάνει συχνά ο ...


Για να φτάσει τους δικούς του στόχους, πρέπει πρώτα οι Μπακς να εκπληρώσουν τους δικούς τους. Αυτό είναι κάτι που επαναλαμβάνει συχνά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν η κουβέντα πάει στο βραβείο του MVP του ΝΒΑ.

Ο «Greek Freak» συναντήθηκε ένα χρόνο μετά με την δημοσιογράφο του NBA TV, Κρίστεν Λέντλο, και στη συζήτησή τους του είπε: «Έχεις στο μυαλό σου να γίνεις MVP;», με τον ίδιο να απαντά: «Ναι, με την ομάδα μου».

«Προσπαθώ σκληρά να οδηγήσω την ομάδα μου στη νίκη. Ξέρω πως αν το κάνω, όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Σκέφτομαι μόνο να είμαι ο MVP των Μπακς, γιατί αυτό είναι που μετράει. Να πανηγυρίζουμε νίκες. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να πετύχει κάποιο εύκολο καλάθι και προσπαθούμε σκληρά στην άμυνα», πρόσθεσε.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση