GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στο Nomads - Άγριος καβγάς μεταξύ Μαυρίδη και Κολέτσα - ΒΙΝΤΕΟ

"Ανάβουν" τα αίματα στο Nomads, καθώς στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ότι υπήρξε ένταξη μεταξύ των παικτών της ομάδας της "...


"Ανάβουν" τα αίματα στο Nomads, καθώς στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ότι υπήρξε ένταξη μεταξύ των παικτών της ομάδας της "Φωτιάς" αλλά και του Μάνου Πίντζη, ο οποίος πλέον ανήκει στην ομάδα των "Ωκεανών".

Συγκεκριμένα ξεσπά καβγάς μεταξύ του Γιώργου Μαυρίδη και της Χριστίνας Κολέτσα, ενώ στη συνέχεια παρεμβαίνει και η Αποστολία Ζώη.

«Όταν ήρθε η ώρα που μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να δώσουμε έναν άντρα… Τους είπα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που αν φύγω να πάω εκεί δεν θα υπάρχει τόσο στεναχώρια. Και βλέπω τον Μάνο ότι έχει στεναχωρηθεί, σαν παιδάκι πέντε χρονών που λέει “δεν με παίζουν οι φίλοι μου και με διώχνουν”», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Το να είναι κάποιος συναισθηματικός και να στεναχωριέται για πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι ανώριμος ή πέντε χρονών. Εγώ αυτό που εισέπραξα τη μέρα εκείνη ήταν ότι “αν φύγω εγώ παιδιά, για εσάς θα είναι αναίμακτο”. Του λέω γιατί λες ότι θα είναι αναίμακτο για εμάς; Θεωρείς ότι δεν έχουμε δεθεί μαζί σου όλο αυτόν τον καιρό; Εμένα αυτό με στεναχωρεί, βασικά με πληγώνει. Μην μιλάς για εμάς. Δεν είσαι ο πατέρας μας. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Έχω αρχίσει και ψυλλιάζομαι και στεναχωριέμαι γι’ αυτό ότι είναι κάποιου είδους στρατηγική», λέει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.

Δείτε τo βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση