ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Βγήκαν τα... μαχαίρια στο Nomads για μια μερίδα ρύζι - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

Βγήκαν τα… μαχαίρια στο Nomads, καθώς πλέον το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό. Ο Λευτέρης Παρασκευάς ψήφισε τον Γιώργο Κατσινόπουλο επειδή έφαγε μια μερίδα ρύζι παραπάνω. Η Αποστολία Ζώη τοποθετήθηκε στο θέμα, στηρίζοντας τον Λευτέρη.

«Έφαγε αρκετά περισσότερο από τους υπόλοιπους» είπε ο Λευτέρης Παρασκευάς.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος φανερά ενοχλημένος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη. "Δεν πήρα το φαγητό κανενός. Οι προμήθειες αυτής της εβδομάδας είναι ανέγγιχτες. Έφαγα μπροστά σε όλους από το ρύζι που είχε κρατηθεί από την ομάδα των Ωκεανών και το οποίο προσθέσαμε στις καινούριες προμήθειες. Έφαγα μια μερίδα ρύζι παραπάνω, γι' αυτό το πράγμα γίνεται όλη αυτή η συζήτηση. Όποιος θέλει ας με κρίνει γι' αυτό το πράγμα όταν οχτώ εβδομάδες έχω καταθέσει ψυχή και σώμα για την ομάδα μου…" ανέφερε.

Μετά την ψηφοφορία, ο Κατσινόπουλος ζήτησε να μοιραστεί το φαγητό που υπήρχε. «Δεν μου αρέσει σε καμία περίπτωση να ειπωθεί ξανά κάτι τέτοιο και δεν έχω ανάγκη να μου μαγειρεύει κανείς» είπε ενώ ήταν έξω φρενών με την Αποστολία Ζώη. «Κάνει τα τσαλιμάκια της και μετά έρχεται on camera να σου ζητήσει συγγνώμη. Δεν υπάρχει κανένας διάλογος. Οι σχέσεις τελείωσαν. Ο καθένας το φαγητάκι του...», σχολίασε.

Δείτε τα βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο:

Share it:

Media

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση