ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Nomads: Ο Χατζηιωάννου αποκαλύπτει το σχέδιο "εξόντωσης" Μαυρίδη–Αναδιώτη–Κατσινόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Share it:

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, ο οποίος αποχώρησε από το Nomads εξαιτίας του τραυματισμού στο γόνατό του, ήταν καλεσμένος σήμερα στο Πρωινό και μίλησε έξω από τα δόντια για τις κλίκες που υπάρχουν στο παιχνίδι.
Ο πρώην παίκτης του Nomads τόνισε ότι η κλίκα θέλει να διώξει τον Γιώργο Μαυρίδη, τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο.
«Αυτό που γίνεται με τον Κατσινόπουλο και το ρύζι, πιστεύω είναι αφορμή της Αποστολίας, του Λευτέρη και των άλλων παιδιών για να δείξουν μια εικόνα άλλη στον κόσμο για τον Κατσινόπουλο, τον Μαυρίδη και τον Αναδιώτη. To κάνουν επίτηδες γιατί δεν μπορούν να βρουν κάτι άλλο να πουν", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
"Τη μέρα που πήγαν για την επιγραφή στο ψαροχώρι, εγώ που δεν πήγα έφυγα λόγω εκείνου του τραυματισμού. Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του, κάνει ενέσεις. Ο Νίκος Αναδιώτης είχε πρησμένο πόδι".
Επίσης προχώρησε και σε άλλη μία αποκάλυψη, λέγοντας πως «Ο Γιώργος και ο Νίκος σημάδευαν τα αβγά που τους αναλογούσαν για να μην τους τα φάνε. Ένα πρωί, όταν έκανα δύο αβγά και τα έβαλα στην κατσαρόλα, δεν τα βρήκα μετά, κάποιος τα έφαγε»!
Δείτε το βίντεο:
Share it:

Media

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση