GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nomads: Τσακώθηκαν ο Αλεξάνδρου με τον Αναδιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

Οι παίκτες της Φωτιάς δεν είχαν σήμερα αγώνισμα και αποφάσισαν να παίξουν μπιτς βόλεϋ με ντόπιους. Λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι, ο Δημή...


Οι παίκτες της Φωτιάς δεν είχαν σήμερα αγώνισμα και αποφάσισαν να παίξουν μπιτς βόλεϋ με ντόπιους. Λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αρπάχτηκε με τον Νίκο Αναδιώτη.

«Ο Νίκος είναι λίγο παραπάνω ειρωνικός απ’ όσο πρέπει. Εντάξει, εκεί που δεν πίπτει… Βάζεις λίγο παραπάνω φωνούλα και όλα επανέρχονται για να καταλαβαίνουμε ότι όσο μπορείς να μιλήσεις εσύ και να ειρωνευτείς, άλλο τόσο μπορώ να το κάνω κι εγώ. Άντρες είμαστε, θα παίξουμε με τα κουβαδάκια μας», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ο Δημήτρης με διέκοψε με ένα έντονο ύφος, δεν τον παρεξηγώ, πιτσιρικάς είναι, έτσι τον αντιμετωπίζω. Δεν τον παρεξηγώ γιατί έχει ξανασυμβεί με όλους τους άντρες. Δεν μου αρέσει αυτό και γι’ αυτό δεν το συνέχισα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αναδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση