GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιχμές του Τζανακόπουλου για την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τα Paradise Papers

«Διαβεβαιώνουμε τη ΝΔ ότι το σύνολο των ονομάτων που εμπεριέχονται στα Paradise Papers θα ελεγχθούν εξονυχιστικά με βάση τα προβλεπόμενα...


«Διαβεβαιώνουμε τη ΝΔ ότι το σύνολο των ονομάτων που εμπεριέχονται στα Paradise Papers θα ελεγχθούν εξονυχιστικά με βάση τα προβλεπόμενα στο νόμο» επεσήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ωστόσο, αν η ΝΔ μπορεί να μας διαφωτίσει προκαταβολικά για συγκεκριμένες περιπτώσεις, την καλούμε να το πράξει άμεσα και χωρίς μισόλογα» επεσήμανε ο κ. Τζανακόπουλος.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «αυτό που προκαλεί εντύπωση σε σχέση με τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις, είναι η χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να υποθέσει ότι υπάρχουν ονόματα στις σχετικές λίστες τα οποία σχετίζονται με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τα οποία ήδη η ΝΔ προσπαθεί να οικοδομήσει την υπερασπιστική της γραμμή».

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ, κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να πει ότι πως η αξιωματική αντιπολίτευση λειτούργησε σαν εκείνον που έχει τη μύγα και μυγιάστηκε, είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Θα πρέπει (η ΝΔ) να δώσει σαφείς απαντήσεις και εξηγήσεις για τη χθεσινή της ανακοίνωση» είπε ο κ. Τζανακόπουλος, ζητώντας παράλληλα από την αξιωματική αντιπολίτευση να πει εάν υπάρχει κάτι που φοβάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση