GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντολή Πιτσιλή για ελέγχους στα Paradise Papers

Εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων να προχωρήσουν σε σύνταξη σημειώματος, με τους τρόπους που μπορούν ...


Εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων να προχωρήσουν σε σύνταξη σημειώματος, με τους τρόπους που μπορούν να αξιοποιηθούν τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στα Paradise Papers, για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, έδωσε ο διοικητής της Αρχής, κ. Γιώργος Πιτσιλής.

Από το περιεχόμενο του σημειώματος, με τις δυνατότητες που υπάρχουν για την αξιοποίηση των στοιχείων, θα καθοριστούν και οι ενέργειες που θα γίνουν από τη φορολογική διοίκηση προκειμένου να ξεκινήσουν οι έλεγχοι.

Σημειώνεται ότι Paradise Papers είναι η διαρροή περίπου 13,4 εκατ. εγγράφων από δυο εταιρείες τα οποία αφορούν υπεράκτιες τοποθετήσεις και επενδύσεις. Από τα στοιχεία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος προκύπτει και η εμπλοκή 130 ονομάτων με ελληνικό ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση