GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλεμος για τα ρέματα-«φονιάδες» στη Μάνδρα- Μηχανικός: Κρατάνε στα συρτάρια εδώ και 2 χρόνια την επίσημη μελέτη μου

«Μπαλάκι» μεταξύ Δήμου Μάνδρας και Περιφέρειας οι ευθύνες για την τραγωδία στη Δυτική Αττική από την φονική θεομηνία που έπληξε την περ...


«Μπαλάκι» μεταξύ Δήμου Μάνδρας και Περιφέρειας οι ευθύνες για την τραγωδία στη Δυτική Αττική από την φονική θεομηνία που έπληξε την περιοχή, την στιγμή που ο πολιτικός μηχανικός Ιωάννης Πέππας αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm με τον Νίκο Στραβελάκη ότι έχει δώσει εδώ και 2 χρόνια την τελική μελέτη που του ζητήθηκε στον δήμο Μάνδρας για να ανοίξουν τα μπαζωμένα ρέματα.
Ακούστε όσα είπε ο πολιτικός μηχανικός Ιωάννης Πέππας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm και στον Νίκο Στραβελάκη

Δήμαρχος Μάνδρας: Δεν έχουμε καμία ευθύνηΗ Δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη μιλώντας από την πλευρά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm έριξε το μπαλάκι στην Περιφέρεια Αττικής, επικαλούμενη έλλειψη κονδυλίων. Απαντώντας η δήμαρχος παραδέχτηκε ότι έχει την μελέτη αλλά την έχει στείλει στον αντιπεριφερειάρχη γιατί δεν έχει κονδύλια ο δήμος, ενώ αρνήθηκε ότι ο δήμος Μάνδρας έχει μπαζώσει τα ρέματα που έπνιξαν την πόλη.
Ακούστε όσα είπε η δήμαρχος Μάνδρας

Απο την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης που ρωτήθηκε από τον realfm για το θέμα της μελέτης και τους ισχυρισμούς της δημάρχου δήλωσε άγνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση