GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμανατίδης: Η ΝΔ κάνει fake αντιπολίτευση

«Το δυστύχημα είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιλέξει να κάνει μια αντιπολίτευση που εγώ την έχω χαρακτηρίσει fake» δήλωσε ο...


«Το δυστύχημα είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει επιλέξει να κάνει μια αντιπολίτευση που εγώ την έχω χαρακτηρίσει fake» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, σχολιάζοντας την επικείμενη συζήτηση στη βουλή για τη συμφωνία πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
«Όσο και να προσπαθεί να βγάλει από πάνω της είτε τα Paradise Papers είτε όλα τα άλλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς δεν πρόκειται να περάσει. Αυτό έχει κοντά και πήλινα πόδια» τόνισε ο κ. Αμανατίδης, σημειώνοντας πως όλες οι επίκαιρες ερωτήσεις της ΝΔ γύρισαν μπούμερανγκ γιατί βασίζονταν σε ψεύτικα στοιχεία.
«Τέτοιου είδους αντιπολιτεύσεις έχουν συγκεκριμένη διάρκεια 3-4 ημερών και πάντα καταλήγουν σε μπούμερανγκ, όπως έχουν καταλήξει όλες οι επίκαιρες ερωτήσεις τις οποίες έκανε ο κ. Μητσοτάκης προς τον Πρωθυπουργό» είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών.
«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Κάποιοι ίσως έχουν υπόψη τους το τι έκαναν παλιά. Αυτά τελείωσαν, ότι είμαστε ίδιοι. Δεν είμαστε ίδιοι με τη ΝΔ. Οι πρακτικές και οι πολιτικές που υπήρχαν τα προηγούμενα 40 χρόνια έχουν τελειώσει. Αυτή είναι η ηθική μας υποχρέωση και αυτή υλοποιούμε», πρόσθεσε ο κ. Αμανατίδης.
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση