GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υφυπουργός Εξωτερικών για τις κατεδαφίσεις στη Χειμάρρα

Στις κατεδαφίσεις σπιτιών και επιχειρήσεων στη Χειμάρρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στ...


Στις κατεδαφίσεις σπιτιών και επιχειρήσεων στη Χειμάρρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Ο σεβασμός του δικαιώματος της περιουσίας αλλά και συνολικά των δικαιωμάτων της μειονότητας είναι μέσα στους πέντε όρους, και αυτό ήταν επιτυχία του υπουργείου Εξωτερικών. Αυτό ήταν επιτυχία του υπουργείου Εξωτερικών, γιατί στην αρχή όταν τέθηκαν από την επιτροπή έβαλαν μόνο ένα όρο, μέσα σε αυτό βάλαμε άλλους τέσσερις όρους όπου περιλαμβάνουμε το θέμα της ιδιοκτησίας της μειονότητας" δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αμανατίδης και πρόσθεσε:
"Αυτά που έγιναν χθες, θεωρώ ότι έχουν και ένα στοιχείο εσωτερικής κατανάλωσης με τον τρόπο που έγινε όλη η κινητοποίηση από αυτούς. Εδώ αφορούσε δύο περιπτώσεις και μάλιστα έγινε η παρέμβαση, υπήρξε η δικαστική απόφαση... Η μία περίπτωση που είναι για το βενζινάδικο έχει γίνει παρέμβαση και όπως έχει πει και ο υπουργός θα δοθεί άδεια να ανοίξει κάπου αλλού. Εμείς προστατεύουμε τα δικαιώματα γιατί δεν μπορεί ούτε να τους τα κατεδαφίσει, ούτε να τους αποζημιώνεις με εξευτελιστικά ποσά, έτσι ώστε ουσιαστικά να τους εκδιώκεις. Να είστε σίγουροι ότι όλες οι πρωτοβουλίες που παίρνουμε είναι διαρκείς και συνεχείς".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση