GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης Χατζησαλάτας: Ο Έλληνας δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του

"Το θέμα είναι ότι η φοροδοτική ικανότητα του Έλληνα πλέον δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις τις οποίες έχει"...


"Το θέμα είναι ότι η φοροδοτική ικανότητα του Έλληνα πλέον δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις τις οποίες έχει" είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Χατζησαλάτας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.
"Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι παρόλο που είναι δυσβάσταχτες οι εισφορές προς το κράτος, βλέπουμε ότι ανταποδοτικά το κράτος κάθε λίγο και λιγάκι μικραίνει τις παροχές απέναντι στον πολίτη" σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζησαλάτας και πρόσθεσε:
"Υπάρχει τεράστια υστέρηση και όσο αφορά τον φόρο εισοδήματος και όσο αφορά τον ΕΝΦΙΑ, που είναι ένας φόρος ο οποίος είχε υψηλή εισπραξιμότητα. Δυστυχώς, βλέπουμε ότι είμαστε εκτός προϋπολογισμού κατά 2,65 δισ. από τον Γενάρη μέχρι τον Σεπτέμβρη και για να κλείσει η τρύπα και να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός πρέπει 31/12 το ελληνικό Δημόσιο να εισπράξει περί τα 15 δισ. από έναν Έλληνα που αιμορραγεί καθημερινά".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση