Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017

  Σύγκρουση των συμβολαιογραφικών συλλόγων για τους πλειστηριασμούς - Καταγγελίες συμβολαιογράφων...


  Σύγκρουση μεταξύ των συμβολαιογραφικών συλλόγων με αφορμή την αποχή από τους πλειστηριασμούς.
  Όπως επισημαίνει ο Κώστας Γιαννακούρης, πρόεδρος του συμβολαιογραφικού συλλόγου Κέρκυρας μιλώντας στoν Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή, από τους 9 συμβολαιογραφικούς συλλόγους της Ελλάδας οι 7 έχουν πάρει ακριβώς την ίδια απόφαση σχετικά με την αποχή, οι δύο έχουν έχουν μια μικρή διαφοροποίηση. Ο κ. Γιαννακούρης προσθέτει ότι ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Γιώργος Ρούσκας "από τον Μάρτιο που ξεκίνησε αυτή η ιστορία εξέφρασε την πεποίθηση ότι οπωσδήποτε πρέπει να μπούμε στην ηλεκτρονική διαδικασία με τη δικαιολογία ότι εάν κάνουμε κόντρες θα χάσουμε την ύλη των πλειστηριασμών και κάποιος άλλος θα κάνει πλειστηριασμούς και όχι οι συμβολαιογράφοι".
  Σχετικά με τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με συμβολαιογραφικούς συλλόγους ο κ. Γιαννακούρης σημείωσε: "Φαίνεται να υπάρχει μια πρόσκληση του κ. Κοντονή προς τον κ. Ρούσκα και τους συνεργάτες του, ο κ. Ρούσκας έχει απευθύνει αυτή την πρόκληση και προσωπικά, με προσωπικές προσκλήσεις, σε κάποιους από τους συναδέλφους, δεν ξέρω σε ποιους".
  Ο κ. Γιαννακούρης προανήγγειλε μάλιστα τη δημιουργία ενός "κινήματος αυτοδιαχείρισης της κρίσης", σε συνεννόηση με τους συλλόγους της Λάρισας και της Πάτρας.

  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Σύγκρουση των συμβολαιογραφικών συλλόγων για τους πλειστηριασμούς - Καταγγελίες συμβολαιογράφων... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr