GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Κώστας Μπακογιάννης για την άδεια Κουφοντίνα

"Ο άνθρωπος αυτός όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας. Πότε του δεν μετάνιωσε. Το αντίθετο" επεσήμανε ο Περ...


"Ο άνθρωπος αυτός όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας. Πότε του δεν μετάνιωσε. Το αντίθετο" επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Μάνο Νιφλή, σχετικά με τη 48ωρη άδεια που δόθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
"Συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα και αν δείτε τα βιβλία του, τα άρθρα του, τις δημόσιες παρεμβάσεις του, σκορπάει δηλητήριο, προπαγανδίζει τα εγκλήματά του και ουσιαστικά προσπαθεί με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο να φτιάξει μια νέα γενιά συνεχιστών των εγκλημάτων του" πρόσθεσε ο κ. Μπακογιάννης.
"Έχουμε ένα κράτος το οποίο στην πραγματικότητα επιβραβεύει τον Κουφοντίνα και αυτό το κάνει με μια κυβέρνηση η οποία στην καλύτερη, αδιαφορεί ή ανέχεται, στη χειρότερη έχει δώσεις τις ευλογίες της" τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.
Ερωτηθείς σχετικά με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε ότι "η λογική της Δημοκρατίας δεν μπορεί να είναι μια λογική εκδικητικής τιμωρίας" ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας σημείωσε:
"Έχω λίγο μπερδευτεί. Ο κ. Τζανακόπουλος εκφράζει μια πολιτική θέση και κάνει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση, δηλαδή μας λέει ότι είναι υπέρ της άδειας του Κουφοντίνα; Κι αν είναι υπέρ ο κ. Τζανακόπουλος που είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αυτό πώς δένει με το ότι η κυβέρνηση κατά τα λοιπά δεν έχει καμία ευθύνη; Να αποφασίσει η κυβέρνηση τι θέλει να μας πει".
Ακούστε το ηχητικό:

2 σχόλια

  1. Έχει δίκιο ο Κώστας Μπακογιάννης εγώ θα έψαχνα πως να σκοτώσω τον ΦΟΝΙΑ του πατέρα μου.....

    όμως και ο Κουφοντήνας δεν είναι ούτε ΕΠΑΝΑΣΤΑΑΤΗΣ ούτε ιδεολόγος ΔΙΌΤΙ αν ήταν αυτά ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΟΎΣΕ ΠΟΤΕ ΧΆΡΗ από το σύστημα που λέει ότι πολεμούσε....ΌΧΙ ΚΑΙ Ερνέστο Γκεβάραο ΧΕΣΤΗΣ δολοφόνος Κουφοντήνας!!!ο Ένας έλεγε με θάρρος πυροβόλησεμε ρε δειλέ το σώμα θα σκοτώσεις ΠΌΤΕ τα πιστεύω μου.. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ [Ο ΚΟΥΦΟΝΤΗΝΑΣ] ΖΗΤΆ ΆΔΕΙΑ από το σύστημα που τάχα πολεμούσε!!!!!!!!!!

    Η νύχτα της 9ης προς τη 10 Νοεμβρίου ο ήχος των γυαλιών που έσπαγαν μέσα στη σιγή της νύχτας έμελλε να δώσει το όνομα σε μία από τις πιο φρικτές σελίδες του ΝΑΖΙΣΜΟΥ. Η νύχτα της 9ης προς τη 10 Νοεμβρίου του 1938 έμεινε στην ιστορία ως Kristallnacht ή η περιβόητη «Νύχτα των Κρυστάλλων». Τότε που ξεκινούσε, με πυρπολήσεις συναγωγών και καταστημάτων και δολοφονίες και συλλήψεις, το φρικώδες πογκρόμ κατά των Εβραίων που οδήγησε στο Ολοκαύτωμα.για να μην ξεχνιόμαστε τι έκαναν και κάνουν Οι ΓΕΡΜΑΝΌ Ευρωπαίοι... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ --ΠΑΣΟΚ--ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν καμία διαφορά..


    Ούτε ψήλος στον κόρφο των γαλάζιων γιδιών. Εκεί που ξεσπάθωναν κατά της ανομίας κι ήταν έτοιμοι για γιούρια στο τσουκάλι της εξουσίας με το πολύ φαΐ, ήρθαν οι αποκαλύψεις για τις off shore και τους κόπηκαν τα πόδια. Το τι δούλεμα τρώνε, δεν περιγράφεται.

    Ο δε Μητσοτάκης έβγαλε σπυράκια από το κακό του. Ένα από αυτά τα σπυράκια προσπάθησε να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα. «Καλέ, είναι νόμιμη η γυναίκα του αρχηγού της ΝΔ». - Καλέ ναι! Μια φοροδιαφυγή έκανε, «μερικά» εκατομμύρια, σιγά το πράγμα. Εμείς εδώ πληρώνουμε τους φόρους ενώ αυτοί στέλνουν τα λεφτά τους στα νησιά, διακοπές. Πέρα από το που τα βρήκε τόσα φράγκα, πέρα από το αν είναι ηθικό να (μην) πληρώνουν οι πλούσιοι, πόσο μάλλον, αν είναι γυναίκες πολιτικών, που μας χρεοκόπησαν και μας έγδαραν με τις πολιτικές τους, υπάρχει και ένα νομικό θέμα:Ο Κούλης είναι νόμιμος;

    Το σπυράκι του, μας είπε μια γελοία δικαιολογία, που έχουμε ξανακούσει. «Ήταν σε διάσταση!» Α στο διάολο! Κυριάκο, τι το πέρασες, το κράτος, φιλενάδα, ώστε να τη «ρίξεις» με τέτοιες αρλούμπες; Βέβαια όταν τις ανοησίες τις λέει πολιτικός, αλλάζει. Αν τα έλεγε άλλος, θα έτρωγε βαρύ πρόστιμο, για αρχή. Γιατί στην περίπτωση του Κούλη «… Η δήλωση υποβάλλεται μόνον από τον υπόχρεο, ο οποίος οφείλει να αναφέρει συγχρόνως στις παρατηρήσεις του συστήματος, το γεγονός της άρνησης ή αδυναμίας έγκρισης από τον/την σύζυγο, σε ένα από τα διαθέσιμα πεδία οποιασδήποτε καρτέλας περιουσιακού στοιχείου». Από το site της εφαρμογής. Άρα έπρεπε να τα γράψει και να πει «χωρίζουμε»! Κάποιο πόθεν αίσχος που έπρεπε να αναφέρει τη γυναίκα του, το θυμάστε; Προσπαθούν να το ξεχάσουμε, αλλά έχουμε καλή μνήμη. Που λέτε, ο Κούλης, άσχετα με το τι έκανε η κυρία Μητσοτάκη, πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πόθεν αίσχος σύμφωνα με το νόμο. Έχει δίκιο πάντως. Η ανομία (του) έχει μεγαλώσει...ΤΩΡΑ θα σκασει και αλλη μια off shore με όνομα ALOGA ἙλληνιστὶΆΛΟΓΑ....από το διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank O ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΙ ΚΆΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΎΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ;;;ΚΑΙ ΠΩΣΣ;;; ΕΥΤΗΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ CAPITAL CONTROL ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. https://olympia.gr/2017/10/20/κώστας-μπακογιάννης-ο-κόσμος-έχει-

    Κώστας Μπακογιάννης “Ο κόσμος έχει σιχαθεί τους επαγγελματίες πολιτικούς ή τους κληρονομικώ δικαίω άρχοντες”

    ΒΡΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ???
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ …
    ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ …
    Η ΑΥΘΑΔΕΙΑ, Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΡΟ-ΜΠΑΚΟΓΙAΝΝΕΙΚΟ …

    Ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να είναι «σπέρμα» του δολοφονημένου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΠΑΥΛΟΥ, όμως είναι και δημιούργημα της φαμίλιας του εφιάλτη Μητσοντορακουλα, γαλουχημένος στα στήθια της πρωθιέρειας του νεποτισμού ,της ξενοδουλίας και της Μίεζενς ...

    Ένα προφητικό αλλά και επίκαιρο σήμερα άρθρο του Παύλου Μπακογιάννη που γράφτηκε πριν 45 χρόνια
    (… Εκείνοι που καταστρατηγούν πρώτοι τους νόμους και δεν σέβονται τους κανονισμούς είναι η λεγόμενη άρχουσα τάξη, η ηγεσία… Είναι καθολική η γνώμη, ότι σε αυτόν τον τόπο μετράει μόνο, όποιος έχει “σχέσεις”, “γνωριμίες”, “μέσα” και φυσικά “χρήμα”. Κι επειδή όποιος έχει αυτό το τελευταίο, αγοράζει και όλα τα άλλα, η απόκτηση χρήματος έχει μεταβληθεί πλέον σε ιδεολογία. Λατρεία του χρήματος και αδίστακτη χρησιμοποίηση κάθε μέσου για την απόκτησή του, και φυσικά ανάλογη χρήση όταν αποκτηθεί…)
    Χαρακτηριστικό είναι, όπως κατά καιρούς έχει δημοσιευθεί, χωρίς να έχει διαψευσθεί από την εν λόγω οικογένεια, ότι το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλει ετησίως για την οικογένεια Μητσοτάκη σε μισθούς και συντάξεις ποσόν πλέον του 1.000.000 ευρώ…


    ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση