GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ευγενία Κουνιάκη στον Realfm 97,8 για την επίθεση από χρυσαυγίτες: Οι δράστες δεν ήταν στους προσαχθέντες

Την επίθεση που δέχτηκε χθες από χρυσαυγίτες, έξω από το Εφετείο περιγράφει η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη μιλώντας στον Realfm 97,8 και τ...


Την επίθεση που δέχτηκε χθες από χρυσαυγίτες, έξω από το Εφετείο περιγράφει η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

H κ. Kουνιάκη επισημαίνει ότι οι προσαγωγές δεν έγιναν αμέσως μετά την επίθεση. "Έχω την εντύπωση ότι οι προσαγωγές έγιναν στην Αλεξάνδρας με Κηφισίας, μετά από επιμονή των δικηγόρων και της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής" σημειώνει.

Η δικηγόρος που δέχτηκε την επίθεση καταγγέλλει μάλιστα ότι "σίγουρα, αυτός με που με χτύπησε δεν ήταν στους προσαχθέντες, σίγουρα ο Δελεβέκος που ήταν παρών στην επίθεση δεν ήταν στους προσαχθέντες".

"Θα ήταν πολύ εύκολο. Ήταν μια ομάδα 10-15 ανθρώπων , αν έκαναν έναν κλοιό ή μια προσπάθεια να τους συλλάβουν, κάποιους θα συνελάμβαναν από αυτούς" τονίζει η κ. Κουνιάκη.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση