GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Μπαζώθηκαν ρέματα στη Δυτική Αττική...

Αποκαλυπτικός για τις ανθρώπινες παρεμβάσεις στις πληγείσες από την θεομηνία περιοχές της Νέας Περάμου και της Μάνδρας ήταν ο καθηγητής ...

Αποκαλυπτικός για τις ανθρώπινες παρεμβάσεις στις πληγείσες από την θεομηνία περιοχές της Νέας Περάμου και της Μάνδρας ήταν ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Δημήτρης Παπανικολάου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.
Ο κ. Παπανικολάου έκανε λόγο για το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το μάθημα που έκανε σε μεταπτυχιακούς φοιτητές ήταν πάνω στις συγκεκριμένες περιοχές με βάση τις προηγούμενες καταστροφές.
Ο καθηγητής τόνισε ότι υπάρχουν μπαζωμένα ρέματα και επισήμανε πως «εάν θέλουμε κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε και να κάνουμε κάτι σωστό πρέπει η περιφέρεια σε συνεργασία με την γραμματεία πολιτικής προστασίας και τους άλλους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται να κάνουν μια μελέτη η οποία ταυτόχρονα θα προτείνει και τα έργα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση